SERBEST KALAN ŞOFÖRDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

SERBEST KALAN ŞOFÖRDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Serbest kalan şoförlerden biri yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), Musul'a girdikten sonra rehin aldığı 32 Türk şoförlerini serbest bıraktı. Serbest kalan şoförlerden biri yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı.

49 REHİNEDE YENİ GELİŞME YOK

Irak'ta yaptığı katliamlarla kısa sürede adını dünyaya duyuran IŞİD Musul'a girmiş ve burada Türk şoförlerini rehin almıştı. IŞİD kısa süre sonra 32 Türk tır şoförünün yanında, Musul'daki Türk konsolosluğunu basarak burada da 49 diplomatı rehin almıştı. Şu an için diplomatlarla ilgili yaşanan bir gelişme yok, ancak 32 Türk tır şoföre serbest bırakıldı. Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği haber hakkında Dışişleri'nden henüz bir açıklama yapılmadı.

"BİZE KÖTÜ DAVRANMADILAR"

Habertürk canlı yayınına bağlanan şoförlerden Ökkeş Şen "Şu anda arkadaşlarla birlikte yaya olarak Mahmur'a doğru yürüyoruz. Bizi almaya kimse gelmedi. IŞİD militanları bizi öldüreceklerini söylediler ama bize kötü davranmadılar" dedi.

"ALLAH'INI KİTABINI BİLENLERİN ELİNDEYDİK"

Açıklamalarının devamında IŞİD militanlarından korkmadıklarını belirten TIR şoförünün "Allah'ını kitabını bilenlerin elindeydik. Korkmamız için bir neden yoktu" şeklindeki sözleri kafaları karıştırdı.

İşte o şoförün çok özel görüntüleri:

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı