ŞENOL GÜNEŞ OLYMPİAKOS MAÇINDAN SONRA  KONUŞTU

ŞENOL GÜNEŞ OLYMPİAKOS MAÇINDAN SONRA KONUŞTU

Beşiktaş, Yunanistan'da Olympiakos ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yunanistan ekibi Olympiakos'a 2-1 yenildikleri hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Top bizdeyken hızlı ve etkili olmalıyız" dedi.

HENÜZ İSTEDİĞİM SEVİYEDE DEĞİL

"Maçın hakkı beraberlikti. Son dakikada penaltıyla kaybetmek moral açısından oyuncularımı etkiledi. Önemli olan oyuncularımı görmekti. İdmanı az olan oyuncularımı başta oynattım. İlk devre geride kaldık. İkinci yarı zaman zaman öne çıktık. Pozisyon üretemedik. İyi yapılan şeyler var ama henüz istediğim seviyede değil. Bekleri daha çok çıkan bir oyun yapısına bürünmeliyiz. Uzun topla oyun kurmaya çalıştık. Daha çok pozisyon bulmalıydık. Topu alınca hızlı ve etkili olmalıyız. Bunu oturtacağımızı düşünüyorum. Gomez, Quaresma iyi niyetli ve gayret gösteriyorlar. Patlayıcı güç olmaları için zamana ihtiyaç var."

BEŞİKTAŞ'IN TEK GOLÜ NECİP UYSAL'DAN

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan mücadelede Olympiakos'a galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Alfred Finnbogason ve 90. dakikada penaltıdan David Fuster kaydetti. Siyah-beyazlıların tek golü ise 87. dakikada Necip Uysal'dan geldi.

İŞTE KADRO

Siyah-beyazlılar mücadeleye; Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Gülüm, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mario Gomez on biriyle başladı.


Günay Güvenç, Pedro Franco, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş, Cenk Tosun ve Veysel Sapan yedek soyundu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı