ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sanica Boru Elazığspor'a karşı alınan 3-1'lik yenilgi sonrasında görevinden istifa ettiğini açıkladı

Sanica Boru Elazığspor karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, istifasını kamuoyuna açıklamadan önce soyunma odasından Başkan Sadri Şener'i aradığı ve kararını paylaştığı öğrenildi. 

SOYUNMA ODASINDAN ARADI 

Elazığspor yenilgisinin ardından soyunma odasına giden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, istifa kararını yakın çalışma arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra Başkan Sadri Şener'i aradı. Şener'e, istifa kararı aldığını belirten Güneş, Başkan'ın "Sen bilirsin" sözleri üzerine kamuoyuna istifasını açıkladı. 
"BİZİM ISRARIMIZLA KALDI" 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şenol Güneş'in kendisini soyunma odasından aradığını belirterek, "Beni aradı ve 'istifa edeceğim' dedi. Şenol Hoca zaten 'çok yorgunum' diyordu. Bizim ısrarımızla görevde kaldı. Ona, 'Sen de yıprandın. Sen bilirsin' dedim. İzin verdim. Kararına saygı duyduğumu söyledim" ifadesini kullandı.

KARAMAN'LA DEVAM 

Trabzonspor'da sezon sonuna kadar Ünal Karaman'ın takımın başında kalması bekleniyor. Sezon başında takımdan ayrılan ancak devre arasında yeniden yardımcı antrenör sıfatıyla takımın başına dönen Karaman'ın bundan sonra tek yetkili olarak sezon sonuna kadar takımı maçlara hazırlayacağı öğrenildi. 

ARTÇI DALGA GELİR Mİ? 

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in istifasının ardından artçı şoklar yaşanabileceği vurgulandı. Özellikle Başkan Sadri Şener'in takımın oyundan memnun olmadığı, bazı futbolcuların da kadro dışı kalabileceği öğrenildi. Başkan'ın yakın çevresine, "Olaylar henüz çok taze. Durum değerlendirmesi yapacağız" dediği belirtildi.