"Senin Taptığın, Üstünde Piramit Olan Bir Dolardır!"

"Senin Taptığın, Üstünde Piramit Olan Bir Dolardır!"

Gezi drenişiyle ilgili yapılan kliplere bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez hazırlanan klip çok konuşulacağa benziyor. Ozbi (Onur Dursun)tarafından seslendirilen şarkı, hem sözleriyle hem de klibiyle sosyal medyayı salladı.

"Asi" isimli parça için "Hem Ethem'e, Abdullah'a ve Mehmet'e, hem de direnişin tüm "Asi" kanlarına ithaf edilmiştir." denildi.

Klipte öldürülen direnişçi, tetiği çeken kişiye sesleniyor. Parçanın sözleri şöyle:

"Hey, direnişe gidiyorum, bir çanta bir bez maske zulamda

Hey, uyandım yürüyorum, polis önümü kesiyor bir tomayla

Hey,ben başkaldırıyorum, ifadelerim özgür suratımda

Hey, hürriyetimi görüyorum, tek başımayım ama çok'um bu kavgada!..

Hiç düşünmeden vur beni, sakın bir saniye bile bekleme, çünkü ben bir asiyim ayaklanırım hayalleri yedeklemem.

Hıh!.. Gözünü kırpma, tetiğe asıl, nede olsa seni haklı çıkartacaktır parayla susan basın.

Hıh!.. Tırsma, elin titremesin, kazandığın madalyon zengin edince fitre verirsin, günahların affolur. Korkma, hurilerin 7 den 6 ya düşmez, inandığın mollalar mutlaka bir kılıf bulur.

Neden burada olduğunu bil. Ben hükümetin varlığını reddettim; çünkü özgürlüğüme küfretti.

Monarşiye göz kırptı, her lafını dikte etti, birilerinden öc alırıken benim hayatıma kastetti.

Sokağa koştum çünkü, onlar hep yalan attılar ben de duydum, onlar iyi insan bense kötü oldum..ben özgürlüğüm diye bağırdım onlar anarşist diye damga vurdu..eyvallah

hiç kimsenin boyunduruğu altında değilim, özgürüm istersem anarşist olurum, istersem ''halk'' olurum, ben kendimin kralıyım, bu yüzden vur beni lan titreme. Sakın bir saniye bile bekleme..ı

***

Umursamak, ümit etmektir. Memur olsam bekleyeceğim ay sonu bir yavan ekmektir. Senin patronlarının yaptığı insanları keklemektir, kadere inandırıp sonra sepetlemektir.

Ben inanmıyorum, beni kurşun zoruyla inandır, ölümle tehdit, et topluma yamandır. Sıkıya geldin ya! Tetiği kafama dayayıp işi dolandır. Ulan senin taptığın, üstünde piramit olan bir dolardır.

-hıh!. Kolaydır, paran olunca bağırmak, ben inandığım gerçekleri hiç bir hayale savunmam.senin için meşrudur paraya domalmak, sonra gayler günahkar olur sense kahraman..

Ben sıvazlamam, depresyona girip sızlanmayı, bas artık lan tetiğe mızmızlanmayıp, sokaklarda öğrendim arabaya binip hızlanmayı, bas artık lan tetiğe mızmızlanmayıp....