SEKS SEMBOLÜ AKTRİSE HAPİS CEZASI

SEKS SEMBOLÜ AKTRİSE HAPİS CEZASI

Solunum yolu enfeksiyonu, yüksek ateş ve ağır ses kısıklığı yaşadığını belirten Muti, doktorundan aldığı 5 günlük raporu da tiyatro yönetimine gönderdi.

Ünlü İtalyan aktris Ornella Muti, Vladimir Putin’in de bulunduğu bir hayır gecesine katılmak için sahtecilik yaptığı gerekçesiyle 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

SESİM KISIK DEMİŞ RAPOR ALMIŞ

İtalya’nın seks sembollerinden Ornella Muti’nin cezalandırılmasına yol açan olay şöyle gelişmişti: Ornella Muti, Pordenone kasabasındaki Verdi Tiyatrosu’nda 10 Aralık 2010 tarihindeki sahneleyecekleri “L’Ebreo (Yahudi)” adlı temsile, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek gitmedi. Solunum yolu enfeksiyonu, yüksek ateş ve ağır ses kısıklığı yaşadığını belirten Muti, doktorundan aldığı 5 günlük raporu da tiyatro yönetimine gönderdi.

TEMSİL İPTAL EDİLDİ

Bu nedenle temsil iptal olurken, daha sonra ünlü aktristin söz konusu tarihlerde, Oscar ödüllü aktör Kevin Costner ve dönemin Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in de katıldığı bir hayır gecesi için St. Petersburg’a gittiği ortaya çıktı. 

zar4a00ab_dsc_3298.jpg

KÜÇÜK BİR HİLE AĞIR DOLANDIRICILIK SAYILDI

Bunun üzerine Pordenone Mahkemesi, “ağırlaştırılmış dolandırıcılık” suçundan Muti hakkında dava açtı. Savcılık, görülen duruşmaların ardından hazırladığı mütalaasında Muti hakkında 6 ay 15 gün hapis cezası talep etti. Ancak mahkeme heyeti, dün sonuçlanan davada bu cezayı 8 aya çıkardı. Ayrıca mahkeme 600 Euro para cezasına da hükmederken, 30 bin Euro ödemesi halinde Muti’nin hapis cezası ortadan kaldırılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı