ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN KIZINA  SON MESAJI YÜREK BURKTU

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN KIZINA SON MESAJI YÜREK BURKTU

Şükürler olsun. Şu an bile ayrıyız (üzgün işaretli) devamının da hayırlı üniversiteler kazanman dileğiyle seni kutluyorum canım kızım'

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ: BUGÜNE DE ŞEHİT HABERLERİYLE UYANDIK

Siirt'te PKK'lıların yola tuzakladığı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattığı saldırıda şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Hakan Aktürk, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEMİŞ

10 Ağustos'ta Facebook sayfasında paylaşım yapan Aktürk, 'Bugüne de şehit haberleriyle uyandık. Şehitlerimize Allah cc. rahmet, yaralılarımıza şifa, acılı ailelere sabır diliyorum.

VAYAN HAİNLERİNE FIRSAT VERME

Allah'ım geride kalan güvenlik kuvvetlerimizi bu vatan hainlerinin her türlü saldırı sabotajlarından hain planlarından koru, onları hainlere karşı üstün kıl vatan hainlerine de fırsat verme planlarını kendilerine çevir. Amin' diye yazdı.

KIZINA YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

14 Ağustos günü kızı Aysel Aktürk'ün Adana'nın Ceyhan İlçesi Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesi'ne yerleştirdiği formu paylaşan şehit Ertürk, 'Canım kızım, Baba'nın işi icabı ilköğretimi bitirene kadar 3-5 okul değiştirdiğin halde 3 yıl babasız okuduğun halde Allah cc. gayretlerinin ve emeğinin karşılığını verdi. Şükürler olsun. Şu an bile ayrıyız (üzgün işaretli) devamının da hayırlı üniversiteler kazanman dileğiyle seni kutluyorum canım kızım' diye yazdı.

İŞTE O MESAJ

 

Kaynak:Haber Kaynağı