ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ'UN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Uzman Çavuş 25 yaşındaki Fatih Efiloğlu’nun Ordu’nun Ünye İlçesi’ndeki...

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, keskin nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateşle şehit olan Uzman Çavuş 25 yaşındaki Fatih Efiloğlu’nun Ordu’nun Ünye İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

EVİ YİNE YÜREK BURKTU

Diyarbakır’un Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada, keskin nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateşte Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan ve kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Fatih Eroğlu’nun Ordu’nun Ünye İlçesi’ne bağlı Çınarlık Mahallesi’ndeki baba evinde ailesine acı haberi İlçe Kaymakamı Mustafa Demir ve İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş verdi.

BABASI HES İNŞAATINDA İŞÇİ

Evli ve 1.5 yıllık Uzman Çavuş olan Fatih Efiloğlu’nun baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Amasya’da Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında çalışan 5 çocuk babası 45 yaşındaki Mustafa Efiloğlu acı haberi bugün Ordu’ya geldiğinde aldı.

EV DEĞİL RESMEN BARAKA

Şehidin erkek kardeşi Süleyman Efiloğlu, “Abim uzman çavuş olarak Diyarbakır’da görev yapıyordu. Evliydi, çocuğu yoktu” dedi.

Şehidin annesi Havva Efiloğlu’da oğlunun şahadet haberini alınca sinir krizi geçirdi. 112 ekipleri tarafından Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen anne Efiloğlu, daha sonra sağlık ekipleri tarafından tekrar eve getirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı