ŞEHİT ÜSTEĞMEN EŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

ŞEHİT ÜSTEĞMEN EŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Tuğçe Darboğaz'ın, 8 Eylül'de, 'Söylenecek söz yok artık, boğazlar düğüm düğüm' notuyla, "Hoca cenaze namazında yine dönüp cemaate soracak. 'Haklarınızı helal ediyor musunuz?' diye.

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan 4 askerden Üsteğmen Ünal Darboğaz'ın bir ay önce evlendiği Denizlili eşi Tuğçe Darboğaz'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'ta geçen ay yaptığı paylaşım, görenlerin yüreklerini dağladı.

İSTANBUL'A GİTTİ

Dün gece Denizli'deki baba evinde eşi Ünal Darboğaz'ın şehit olduğu haberini alan Tuğçe Darboğaz, ailesiyle birlikte İstanbul'a gidip, cenaze törenine katıldı.

KENDİ AİLESİNİNE VİNDE KALIYORMUŞ

Denizli'de kendi ailesinin yanında kalan şehidin bir aylık eşi Tuğçe Darboğaz'a acı haber dün gece ulaştı. Bir aylık evli olan Tuğçe Darboğaz eşinin şehit haberini alınca fenalık geçirdi. Haberi duyan komşuları, dostları eve geldi. Asker, polis ve sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu eve Türk Bayrağı asıldı. Aile hemen toparlanarak şehidin toprağa verileceği İstanbul'a hareket etti. Şehidin kayınpederi Öğün Çağbilen, çok üzüntülü olduklarını söyledi.

BOĞAZLAR DÜĞÜM DÜĞÜM YAZMIŞ

İstanbul'da toprağa verilen şehit Ünal Darboğaz'ın eşi Tuğçe Darboğaz'ın geçen ay sosyal paylaşım sitesi facebook'ta yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Sayfasında daha çok şehitler ve güvenlik güçleriyle ilgili yorumlar yapan Tuğçe Darboğaz'ın, 8 Eylül'de, 'Söylenecek söz yok artık, boğazlar düğüm düğüm' notuyla, "Hoca cenaze namazında yine dönüp cemaate soracak. 'Haklarınızı helal ediyor musunuz?' diye.

ORDA OLAMAYACAĞIM EY ŞEHİDİM

Orada olamayacağım ama Ey Şehidim. Ben huzurla uyurken sen terörist peşinde koştuğun için, ben sıcaktan bunalıp klimalar altında serinlerken sen ağır postallar içinde kanayan ayaklarınla dağlarda gezdiğin için, biz nette telefonla geyik muhabbeti yaparken sen anneni bile arayamadığın için, bizler tatil planları yaparken sen bir bardak çayını bile rahat rahat yudumlayamadığın için ve henüz hayatının baharında bir fidanken, Ey Şehidim ben bu ülkede güzellikler içinde yaşayayım diye canını feda etmişsin, benim sende ne hakkım olabilir ki? Kaldır başını ve sen söyle, 'Sen bana hakkını helal ediyor musun?" paylaşımında bulunduğu görüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı