ŞEHİT POLİSİN BABA EVİNDE DAVUTOĞLU POSTERİ ASILIYDI

ŞEHİT POLİSİN BABA EVİNDE DAVUTOĞLU POSTERİ ASILIYDI

Davutoğlu'nun posteri, Mehmet Şenol Çiftçi ve kızı Mevlüde İrem'in şehit olması üzerine eve bayrak asılması sırasında başka uygun yer olmadığı için kaldırılıp aynı yere Türk bayrağı asıldı

DİYARBAKIR'ın Çınar İlçesi'nde PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldıra 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin Hatay'daki yakınları, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Saldırıda ağır yaralanan şehidin ev kadını eşi İpek Çiftçi'nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Merkez Antakya İlçesi'nin Açıkdere Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi Emniyet Müdürlüğü grevlileri sağlık ekipleri eşliğinde verdi. 3'ü erkek 9 çocukları olan Mevlüde ve Ali İhsan Çiftçi polis oğullarının şehit olduğu haberini alınca fenalık geçirdi. Haberi duyan yakınları Çiftçi ailesinin evine akın etti.

BALKONUNDA DAVUTOĞLU'NUN POSTERİ ASILI

Türk bayrakları asılan, balkonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun posterinin de bulunduğu Çiftiç ailesinin evinden feryatlar yükselirken, şehidin 6 yıllık polis olduğu ve 5 yıl önce evlendiği belirtildi. Tek çocuğu olan kızı Mevlüde İrem ile birlikte yaşamını yitiren şehit polis Mehmet Şenol Çiftçi'nin saldırıda ağır yaralanan eşi İpek'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Sağlık durumu iyiye giden şehit eşi İpek Çiftçi'nin yoğun bakım servisinden çıkartıldığı belirtildi.

Mehmet Şenol Çiftçi ile minik kızı Mevlüde İrem, yarın öğle namazının ardından Açıkdere Mahallesi'de düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

POSTERİ MİTİNGDEN ALMIŞLAR

Şehit Mehmet Şenol Çiftçi'nin baba ocağında asılı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun posterinin ayrıntısı da ortaya çıktı. 7 Haziran seçimleri öncesi Davutoğlu'nun 9 Mayıs'ta Hatay'da düzenlediği mitingine katılan ailenin, alandan ayrılırken Başbakan'ın posterini evlerine götürdüğü, 1 Kasım seçimlerinden önce de evlerinin balkonuna astığı belirtildi. Bugüne kadar aile tarafından balkonda asılı tutulan Davutoğlu'nun posteri, Mehmet Şenol Çiftçi ve kızı Mevlüde İrem'in şehit olması üzerine eve bayrak asılması sırasında başka uygun yer olmadığı için kaldırılıp aynı yere Türk bayrağı asıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı