ŞEHİT ATEŞİ ADANA'YA DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ ADANA'YA DÜŞTÜ

MARDİN'de, Cevizlik Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 24 yaşındaki jandarma astsubay çavuş Adem Algın'ın Adana'daki baba evine ateş düştü.Şehit jandarma astsubay çavuş Adem...

MARDİN'de, Cevizlik Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 24 yaşındaki jandarma astsubay çavuş Adem Algın'ın Adana'daki baba evine ateş düştü.

Şehit jandarma astsubay çavuş Adem Algın'ın merkez Çukurova İlçesi'ndeki Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan evine gelen askeri yetkililer, acı haberi anne Gülay, baba Selam ve kardeşleri Samet ve Ebru'ya verdi. Atama bekleyen ebe Bahar Arslan ile 1 yıldır nişanlı olan şehit Adem Algın'ın yakınları, acı haberi alınca eve akın etti. Şehidin anne ve babası ile kardeşleri, taziyeleri kabul etti.

3 yıllık astsubay olan, eğitimini Ankara'da tamamlayıp ilk görev yeri Edirne'den 1 yıl önce Mardin'e tayini çıkan Adem Algın'ın yakınları, şehidin 3 ay önce izne geldiğini söyledi.

Şehit astsubay çavuş Adem Algın'ın cenazesinin yarın Sabancı Merkez Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ ADANA'YA DÜŞTÜ

Kaynak:Haber Kaynağı