ŞEHİT ASTSUBAY'IN FACEBOOK KAPAĞI YÜREK BURKTU

ŞEHİT ASTSUBAY'IN FACEBOOK KAPAĞI YÜREK BURKTU

Şehit Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in (37) İzmir'deki ailesinin evine, ateş düştü. Evli ve iki çocuk babası Astsubay...

DİYARBAKIR'IN Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri bombayı patlatması sonucu şehit olan askerlerden Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in (37) İzmir'deki ailesinin evine, ateş düştü.

EVLİ 2 ÇOCUK BABASI

Evli ve iki çocuk babası Astsubay Çelik'in, Diyarbakır'daki olaylar nedeniyle yaklaşık 2 ay önce eşi ve iki çocuğunu İzmir'deki ailesinin yanına gönderdiği belirtildi.

2 YILDIR DİYARBAKIR'DA

Isparta'da görev yaparken yaklaşık 2 yıl önce Diyarbakır'a tayini çıkan Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde teröristler tarafından askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit oldu.

ASLEN MANİSALI

Manisalı olan şehidin İzmir'in Konak İlçesi Gültepe Semti'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Mehmet Çelik, annesi Cennet Çelik, eşi Suna Çelik, kızı Mesude Çelik (13), oğlu Mustafa Çelik (12), kardeşi Hasan Çelik ve yakınları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Askeri yetkililer sağlık ekipleriyle şehidin baba evine gelip bilgi verdi.

SABAH SON KEZ ARADI

Şehidin Diyarbakır'daki olaylar nedeniyle yaklaşık 2 ay önce eşi ve çocuklarını İzmir'deki ailesinin yanına gönderdiği ortaya çıktı. En son sabah saatlerinde ailesini arayan şehidin sağlığının yerinde olduğunu söylediği öğrenildi.

ŞEHİT ARKADAŞINI KAPAK RESMİ YAPMIŞ

Bu arada şehit Çelik'in facebooktaki kişisel sayfasında, bir süre önce Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şehit olan silah arkadaşının fotoğrafını kapak fotoğrafı yaptığı görüldü. Şehidin en son yıl başında geldiği babaocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı