ŞEHİT ANNESİNİN FERYADI; "NEREDESİN TAYYİP"

ŞEHİT ANNESİNİN FERYADI; "NEREDESİN TAYYİP"

Tunceli’de bir grup PKK’lı terörist ile çıkan çatışmada şehit olan Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in (39) Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki baba evine ateş düştü.

Sözcü'de yer alan habere göre; Tunceli’de bir grup PKK’lı terörist ile çıkan çatışmada şehit olan Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in (39) Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki baba evine ateş düştü. Anne Emine Güzel, “Oğlum ben artık yaşayamam. Neredesin o Tayyip? Haber verin.” diye feryat etti.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN ŞEHİT OLDU

Tunceli’de Jandarma Özel Harekat timleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, yaralandı. Elazığ’a kaldırılan Güzel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehit ateşi binbaşının Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki baba ocağına düştü.

OĞULLARININ ŞEHİT HABERİNİ ALAN GÜZEL AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Oğullarının şehit olduğu haberini alan Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi üzerinde ikamet eden Güzel ailesi gözyaşlarına boğuldu. Baba Yılmaz Güzel ile anne Emine Güzel, adeta yıkıldı, yakınları sinir krizleri geçirdi. Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Jandarma Komutan Vekili Albay Salih Akbaş ve diğer yetkililer şehidin evine gelerek taziyede bulundu. Ev ve sokağa büyük bir Türk bayrağı asıldı. İlçe halkı, şehit evinin önüne gelerek acıya ortak oldu. Sivil emniyet görevlileri de tepkilerin çekilmemesi için gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bunun üzerine vatandaşlar görüntü alan gazetecilerin üzerine yürüdü. Aradaki gerginlik güçlükle önlendi.

"NEREDESİN TAYYİP"

Emine Güzel, bir otomobile binerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Anne Güzel, “Oğlum seni bekliyordum ben. Öldüm ben artık yaşayamam. Neredesin o Tayyip? Haber verin.” diye feryat etti. Şehidin anne ve babası, cenaze Ankara’da verileceği için özel araçlara bindi ve Ankara’ya doğru yola çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı