Sedat Peker'e küfür işkencesinde yeni gelişme

Sedat Peker'e küfür işkencesinde yeni gelişme

Kamuoyunda açık açık yaptığı tehdit açıklamaları ile tanınan mafya örgütlenmesi suçundan ceza evindeyken serbest bırakılan Sedat Peker'e küfür ettiği iddiası ile öldürülesiye dövülen kişiyle ilgili soruşturmada gelişme yaşandı

Sosyal medya üzerinden yayınlanan ve bir otomobilin arka koltuğunda oturmakta olan 2 kişinin, aralarına aldıkları ve kanlar içinde bıraktıkları bir kişiyi 'Reis'e nasıl küfredersin' sözleriyle feci şekilde dövdükleri videoyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Görüntülerle ilgili harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

SEDAT PEKER PAYLAŞMIŞTI

Sedat Peker'e küfür ettiği iddiası ile ölesiye dövülen bir adamın videosunu sosyal paylaşım sitesi YouTube'a yükleyen, yayınlayan ve birbirlerine gönderen 4  kişi İşkence videosuyla ilgili flaş gelişme
gözaltına alındı. 1 kişinin ise halen arandığı belirtildi.  

SEDAT PEKER'İN DOKUNULMAZLIĞI MI VAR 

YouTube'a yüklenen videoda bir otomobilin arka koltuğunda oturan 2 kişi, aralarına aldıkları kişiyi 'Sedat Peker'e küfrettiği' iddiasıyla feci şekilde dövdükleri görülüyordu. Dövülen kişinin kanlar içinde kaldığı görülen bu video, Sedat Peker'in kişisel sosyal medya hesabından da paylaşılmıştı.
Sedat Peker video ile ilgili olarak açıklama yapmış, şahsına karşı bir algı operasyonu yapıldığını iddia etmişti. 

ASLINDA DAHA ÇOK ŞİDDETİ HAKETMİŞ

Peker, videoda dayak atan kişiler içinse "Aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar" ifadelerini kullanmıştı. 

İstanbul polisi, şiddet içeren görüntüleri sosyal paylaşım sitesi YouTube yükleyen, yayınlayan ve birbirlerine gönderen 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler M.K, H.F.K, F.K, S.Y'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamalarına başlanırken, O.K.D'nin ise arandığı belirtildi.

İlgili Haberler