SEDAT PEKER RİZE MİTİNGİ FOS ÇIKTI

SEDAT PEKER RİZE MİTİNGİ FOS ÇIKTI

Günlerdir Erdoğan'ı seven medya tarafından şaşalı bir biçimde duyurulan,"yer yerinden oynayacak" denilen Çete lideri olarak hüküm giyip uzun süre hapis yatan Sedat Peker'in Erdoğan'a destek mitingine 4 Bin kişi zor geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yakınlığı bilinen mafya lideri Sedat Peker, Rize'de "teröre lanet" mitingi düzenledi. Peker mitinge, İsmailağa Cemaati’ne mensup Muhammet Gül isimli bir şahısla birlikte gitti. Devlet desteği, para,cemaat desteğine rağmen 4. Bin kişiyi zor topladı,

RİZELİYİM DEDİ HEMŞEHRİSİNE DESTEK İSTEDİ 4 BİN KİŞİ GELDİ

Rize Cumhuriyet meydanında düzenlenen konuşan Sedat Peker AKP’ye destek olunması gerektiğini ileri sürerek “Türkiye’nin kaderiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi birlikte devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürülürse, bu devlete de diz çöktürürler” dedi.

DEVLETİN POLİSİNDEN BÜYÜK DESTEK

31792794.jpg

Cumhuriyet Meydanı’nı çevreleyen miting alanı polis bariyerleri ile kapatıldı, vatandaşlar iki noktadan üzerleri aranarak alana alındı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı miting alanına, Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la çekilen fotoğrafı asıldı. Mitinge Rize ve çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Özel korumalarının eşliğinde alana gelen Sedat Peker, memleketi Rize’ye 13 yıl sonra geldiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

OLUK OLUK KAN AKACAK

31792792.jpg

Konuşmasında PKK teröründen söz eden Sedat Peker, "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar. O zaman içimizden çıkacak iyi niyetliler bize ‘merhametli’ olun diyecekler. Biz de onlara ‘bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz’ diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez" dedi.

MHP'YE ÖFKE AKP'YE ÖVGÜ

Konuşmasında MHP’yi eleştiren Sedat Peker, "Benim için ‘suç örgütü, mafya’ demişler. Bu organizasyonu yapanlar için ‘sarayın kemik yalayıcısı’ demişler. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Allah’a şükür ben kemik yalamadım, yalamam. Ömrüm savaşarak geçti. Bunu yapanlar palyaçolardır. Aslanlar palyaçolardan korkmaz, sadece onlara gülerler." Biz aslanız, aslan" dedi.

TAHLİYE SONRASI İLK KEZ

31792789.jpg

Organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’in, tahliye olduktan sonra memleketi Rize’ye ilk kez geldi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı