SEÇİME KURŞUN SIKILDI BİR CHP'Lİ YARALI

SEÇİME KURŞUN SIKILDI BİR CHP'Lİ YARALI

SEÇİME KURŞUN SIKILDI BİR CHP'Lİ YARALI....

İstanbul Bahçelievler'de Şerafettin Kör, seçim çalışmaları için caddeye CHP bayrağı astığı sırada, bacağından vuruldu. Şerafettin Kör'ün, bir grubun havaya ya da çevreye ateş açması sonucu seken bir kurşunla yaralandığı ileri sürüldü.

 Şerafettin Kör arkadaşlarıyla seçim çalışmaları için CHP'ye ait bayrakları caddeye astığı sırada, bacağından yaralandı. İddialara göre, bir grup içerisinden tabancayla havaya ya da çevreye ateş açıldı ve seken kurşun Şerafettin Kör'ün bacağına isabet etti. Hafif şekilde yaralanan Kör, arkadaşları tarafından araçla, Bahçelievler'deki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şerafettin Kör'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis grup içinden çevreye ateş açan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"SEÇİM ATMOSFERİNİ ZEHİRLEMEK İÇİN YAPILMIŞ OLABİLİR"

Olay yerine gelerek partililerden bilgi alan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut, yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Yaşanan olayı arkadaşlarımdan duyarak buraya geldim. Seçim atmosferini zehirlemek adına yapılmış bir provokasyon olabilir. Başka bir şey de olabilir. Polis ekipleri tarafından şu anda olay inceleniyor. Sonuç ne olursa olsun üzüntü verici. Ortada bir yaralanma söz konusu. Tabii olmaması gereken bir durum. Seçim atmosferinin daha güzel geçmesi adına üzüntü verici bir olay. Sonucuna bakacağız ekipler kimin yaptığını tespit etmeye çalışıyor. Onlardan gelecek cevabı bekliyoruz." 

Kaynak:Haber Kaynağı