SEÇİME BİR GÜN KALA SOPALI OPERASYONU

SEÇİME BİR GÜN KALA SOPALI OPERASYONU

BEYOĞLU Halıcıoğlu Mahallesi’nde, sabah otomobillerinin yanına gelen çok sayıda çevre sakini, araçlarının camlarının kırılmış olduğunu farketti.

SEÇİME BİR GÜN KALA SOPALI OPERASYONU

BEYOĞLU Halıcıoğlu Mahallesi’nde, sabah otomobillerinin yanına gelen çok sayıda çevre sakini, araçlarının camlarının kırılmış olduğunu farketti. Edinilen bilgilere göre camların gece 03.00 sıralarında yüzleri maskeli, 8-10 kişilik bir grup tarafından kırıldığı belirlendi. Polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından zanlıların eşkalini belirlemeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli bir grup, mahallede park halindeki onlarca otomobilin camını kırarak ilerledi. Sokaktan gelen gürültüyle pencerelerine çıkan vatandaşlar, neye uğradığını şaşırdı. Ellerindeki sopalarla camları kıran saldırganlar bir süre sonra kayıplara karıştı. 80'e yakın aracın camı kırılırken, polise aracının kırıldığı başvurusunu yapan kişi sayısı ise 52 oldu.

Aracının camları kırılan bir mahalle sakini, “Aşağı mahalleden gelmişler. Araçların camlarını kıra kıra ilerlemişler. Hiç aceleleri de yokmuş. Bağıra bağıra gitmişler” dedi.

Doğma büyüme Çıksalın’ da oturduğunu söyleyen Niyazi Ürüçoğlu da “Sabah aracımın yanına geldiğimde camlarının kırıldığını gördüm. Polis merkezine giderek tutanak tutturdum. Benim aracım şirket aracı. Şirket aracı olmayanlarına valilik tarafından yardım edileceği söylendi” diye konuştu.

İŞTE ELİ SOPALILAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

MERSİN MEZİTLİ CHP ADAYI

dha-2f0ad08aca8d2c22442f9c0a91ca1db5-1-t.jpg

CHP'Lİ ADAYIN ARABASININ CAMLARINI KIRDILAR

MERSİN'de de , CHP'nin Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan'ın seçim çalışmasında kullandığı minibüsün camları kırıldı.

Olay, Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan'ın evinin önünde meydana geldi. Kimliği saptanamayan kişi veya kişiler park halindeki panelvan minibüsün camlarını kırdı. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatılırken Neşet Tarhan, aracı ciddi hasar verildiğini söyledi. Tarhan, "Huzur ve barış içerisinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızı gölgeleme çalışıyorlar. Bu saldırı alçakça ve haince bir saldırıdır. Demokrasiye tahammülleri olmayanların yaptığı iğrenç bir durum. Olayın faillerinin bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

 

SEÇİME BİR GÜN KALA SOPALI OPERASYONU

Kaynak:Haber Kaynağı