SEBA'NIN SEVENLERİNDEN ANLAMLI HAREKET

SEBA'NIN SEVENLERİNDEN ANLAMLI HAREKET

Hastanenin bahçesi doldu taştı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı, unutulmaz spor adamı Süleyman Seba'nın ölüm haberini alanlar, Amerikan Hastanesi'ne akın etti.

Spor camiasının yanısıra başta Beşiktaşlı olmak üzere çok sayıda taraftar da hastane bahçesini doldurdu.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Recep Çetin, taziye ziyaretinin ardından hastane çıkışında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Beşiktaş gerçekten çok büyük bir babasını kaybetti, daha doğrusu bizim dönemimizin babası. Beşiktaş'ta oynadığım yaklaşık 12 yıllık dönemde bize çok şey öğretti. O Beşiktaş için hayatını kaybetti, belki de Beşiktaş için evlenmedi. Beşiktaşlıların başı sağ olsun. Umarım öteki tarafta mutlu olur, Beşiktaş da bu sene şampiyon olur. Başımız sağ olsun."

Şişli Belediyesi'nin eski başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Nezaketiyle, zarafetiyle gerçekten Türk spor yaşamında önemli anıları bırakan büyük bir çınarı, büyük bir ağabeyi bugün Allah'ın rahmetine uğurluyoruz. Süleyman Seba, Beşiktaş Spor Kulübü'ne kazandırmış olduğu sportif başarılarının yanında Beşiktaş Kulübü'ne ve diğer kulüplere örnek olacak ölçüler içerisinde kazandırmış olduğu emlâklar, kazandırmış olduğu katma değerler, kazandırmış olduğu gayrimenkuller bugün Beşiktaş'ı ayakta tutmaktadır. Benim için kendisi önemli bir isimdi, önemli bir yol gösterendi, önemli bir ağabeydi. Bir de gerçekten centilmenliği, nezaketi, zarafeti, rakiplerine karşı konuşurken bile çok ölçülü olmayı ben Süleyman Ağabey'den öğrendim. Hepimizin başı sağ olsun, Türk spor dünyasının başı sağ olsun. Bütün yurttaşlarımızı, bütün sporseverleri Cuma günü, hayırlı bir günde saat 12.00'de, İnönü Stadı'nın önüne bekliyorum. Süleyman Seba başkanımıza hepimiz üzerimize düşen son görevimizi, insanlık görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelen bütün çalışmaları yapacağız" diye konuştu.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı