Savcı ÖZ'ün kaldığın otelden açıklama var...

Savcı ÖZ'ün kaldığın otelden açıklama var...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz hakkında Dubai'de 5 yıldızlı bir otelde bir hafta tatil yaptığı ve 77 bin lira ödediği iddiası sonrası Savcı Öz'ün kaldığı o otelden açıklama geldi.

OTELDEN AÇIKLAMA GELDİ 

Savcı Öz’ün kaldığı Jumeirah Zabeel Saray Otelindan açıklama geldi. Otel yetkilileri haberlerdeki rakamların gerçeği yansıtmadığı açıklamasını yaptı.

Otel yetkilisi Muhammed Ali, Jumeirah Zabeel Saray’da en lüks odasında bile 4 gün boyunca 4 kişinin ödeyebileceği fiyatın maksimum 4 bin dolar olacağını söyledi.

Zaman gazetesine konuşan otel yetkilisi; Zekeriya Öz ve kendi otelleri hakkında çıkan haberlerden haberdar olmadıklarını, otelleri hakkında çıkan manipülasyon ve yalan haberler için de dava açabileceklerini belirtti.

FATURAYI PAYLAŞMAMIŞLAR

Kişilerin şahsi bilgileri konusunda açıklama yapamayacaklarını belirten otel yetkilisi Muhammed Ali, 4 kişinin 4 gün boyunca ödeyebileceği rakamın 37 bin dolar olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

SAVCI ÖZ DE 4 BİN 250 DOLAR ÖDEDİM DEMİŞTİ

Savcı Öz, dün Dubai’deki faturanın 4 bin 250 dolar olduğunu ve hepsini kendisinin ödediğini aktarmıştı. Dubai seyahatine geçen yıl 17-20 Ekim günlerinde ailesiyle birlikte gittiği, uçak biletlerinin ve otel masraflarının kendisi tarafından karşılandığı ve bunun toplamda 4 bin 250 dolar olduğunu kaydetmişti.

SABAH İDDİA ETMİŞ, AĞAOĞLU ‘AĞIRLADIK’ DEMİŞTİ

Sabah gazetesinde yer alan haberde Savcı Öz’ün bir inşaat şirketinin parasıyla, Dubai’de tatil yaptığı ileri sürülmüştü. Yanındaki 8 kişiyle birlikte Dubai’ye giden Savcı Zekeriya Öz‘ün bir haftalık tatilinin bedeli olan 77 bin liranın da inşaat şirketi tarafından ödendiği iddia edilmişti. İşadamı Ali Ağaoğlu da herhangi bir rakam vermese de yaptığı yazılı açıklamayla Zekeriya Öz‘ü kendilerinin karşıladığını iddia etmişti. 

sözcü/dea