ŞARKICI DİLBER AY'IN KARDEŞİNE UYUŞTURUCU GÖZALTISI

ŞARKICI DİLBER AY'IN KARDEŞİNE UYUŞTURUCU GÖZALTISI

BOLU'da, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü serbest bırakıldı.

BOLU'da, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü serbest bırakıldı. Aralarında şarkıcı Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B. de bulunan 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir takip ettikleri 4 kişinin içinde bulunduğu otomobili, önceki gün gece saatlerinde D-100 Karayolu Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde durdurdu. Üzerlerinde bir miktar uyuşturucu madde bulunan 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis, dün sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı. Evlerde, narkotik köpeği 'Sezar' eşliğinde arama yapıldı ve bir miktar uyuşturucuya el konuldu. Operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı.

Şüpheliler arasında şarkıcı Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B.'nin de olduğu ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin, polislerin geldiğini görmesi üzerine uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerek imha etmeye çalıştığı ileri sürüldü. 10 şüpheliden 4'ü, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B., Mehmet B., Bilal T., Gürkan A., Korhan Ş. ve İsmail P. ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı