SARIGÜL ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

SARIGÜL ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

.

AKP SEVER BASINDAN CHP'YE MANİPLASYON

A haberde yayınlanan ve Erdoğan ve AKP'yi çok seven Sevilay Yükselir programına topladığı anket şirketleri yöneticilerine akıllara durgunluk verecek iddialar söyletiyor. En son sansasyon ise Sarıgül'ün CHP İstanbul Büyükşehir Adaylığından çekileceği iddiası. Geçtiğimiz bir haftada AKP'nin yurt genelinde binden fazla üyesinin 3 Belediye başkanının ve Milletvekilelrinin istifalarını görmeyen Sevilay Yükselir, CHP Yönetiminin dün açıkladığı yeni adaylıklar ardından meydana gelen karışıklıktan fayda sağlama hevesindeler. AKP yi şehvetle sever medya kanallarının hangi şekilde haber yaptıkları, yayınlkanan tapelerden milletin gözü önüne dökülürken hala AKP tabanına "AKP dimdik ayakta" mesajları için yapılan programlardan birinde Sarıgül'ü de istifa ettirdiler,. İşte  Haber 7 nin , "Sarıgül Adaylıktan çekilebilir" manşeti ile verdiği o haber.

SARIGÜL ÇEKİLECEK İDDİASI


 Genar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen, CHP MYK'da yaşanan aday tartışmalarını ve CHP seçmeninin yeni adaylara verdiği tepkileri yorumlarken şaşırtıcı bir ihtimalden bahsetti.


"AYIN 18'İNE KADAR BEKLEYİN"

Şen, CHP'de henüz kimsenin garantisi olmadığını belirtti, Mustafa Sarıgül'ün bile adaylıktan bir şekilde çekilebilme ihtimali olduğunu söyledi.
Bu düşünceye itiraz eden Sevilay Yükselir'e Şen, "çekilebilir, kesin demiyorum ama ayın 18'ine kadar bekleyin" ifadelerini kullandı.

KEZBAN HATEMİ: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Kezban Hatemi ise, CHP'deki aday kriziyle ilgili son dakikada aday belirlemeyi, kazanması muhtemel isimlerin üstünün son dakikada çizilmesini çok sert bir dille eleştirdi, "Allah akıl fikir versin" dedi.
Hatemi şöyle konuştu:

"AYNI GÖRÜŞLERİ PAYLAŞIYORUZ"

Oysa CHP'den Beyoğlu belediye başkanlığı için Adaylığı kesinleşen Mustafa Sarıgül'ün eski eşi AYlin Kotil daha bu gün kendisine "Sarıgül ile nasıl bir çalışma olacak?" sorusuna şu yanıtı verdi.

Habertürk gazetesinin haberine göre, adaylığı sürecinde Sarıgül ile uyumlu bir çalışma içinde olacağını belirten Kotil, "İkimiz de gayet olgun insanlarız. Türkiye, ciddi bir süreçten geçerken bizim farklı davranmamız söz konusu olamaz. İkimiz de sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Ülkemizi seven insanlarız. Kaldı ki aynı görüşleri paylaşıyoruz. Ülke böyle bir süreçten geçerken bunları konuşmak çok manasız geliyor" dedi.

"Daha önce partim ister Beyoğlu, isten Büyükşehirde kimi aday gösterirse onun arkasında olurum demiştim" hatırlatmasında bulunan Kotil, "Benim için şu anda önemli olan ülkenin içinde geçtiği süreçtir" ifadesini kullandı.

Kotil, "Beyoğlu, sadece İstiklal ve Cihangir'den ibaret değil. 80 bin kişinin barınma sorunu var. Biz orada 7'den 70'e herkesin sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Bu seçim onlar için daha önemli. Bu seçimler sadece benim için değil onlar için de önemli" şeklinde konuştu.

SARIGÜL ESKİ EŞİ İÇİN NE DEDİ?

Habertürk'ün iddiasına göre, Kotil'in adaylığı konusunda fikri sorulan Mustafa Sarıgül, yeşil ışık yaktı.

Sarıgül, daha önce “Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?” şeklindeki soruya şu yanıtı vermişti:

“Kendisine başarılar diliyorum. Birlikte İstanbul’umuza özellikle inançlara ve laikliğe saygılı, cumhuriyetimizin korunması ile örflerimizin, törelerimizin, geleneklerimizin, bir kent yaşamında yurttaşlarımızın nasıl mutlu olması gerektiğiyle ilgili Aylin Kotil Hanımefendi ile birlikte çalışmalarımız olacak. Bu projeleri beraber bütün yurttaşlarımızla paylaşacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı