SARACOGLU Taksim oldu...!

SARACOGLU Taksim oldu...!

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi Öneleme maçını rahat bir skorla geçerken, maça damgasını TARAFTAR vurdu. Tribünler TAKSİM i aratmadı..

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını ağırlayan Fenerbahçe, turu 3-1 lik skorla çok rahat geçerken,  tribünlerde, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Genç Fenerbahçeliler'in (GFB) taraftar grubunun protesto edilmesi ve TAKSİM Gezi Parkından bilinen sloganlar yankılandı. 

 

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını rahat bir skorla geçti. FENERBAHÇE 'nin gollerini Meireles, Sow ve Webo, attı, Fenerbahçe Bu skorla, Gruplara kalma öncesindeki son maçlar olan play off turuna yükseldi.
 

FENERBAHÇE, özellikle ilk 30 dakikada rakibini sürklase ederken, Meireles sakatlanıp çıkıncaya kadar oyunun tek hakimiydi. Misafir takımın golü, tartışmalı bir faül pozisyonuyla geldi. İkinci yarıda kaleci  Volkan yıldızlaştı.

Tribünlerdeki tezahüratlar ise uzun süre konuşulacağa benziyor. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Genç Fenerbahçeliler grubunun  sloganlarına 50.000 in üzerinde taraftarın tepki göstermesi dikkat çekiciydi.

TRİBÜNLERE POLİS YERLEŞTİRDİLER AMA

Maçın 2. yarısında, GFB gurubu dışındaki, yaklaşık 50 bin Fenerbahçe taraftarının Taksim Gezi parkından hatırladığımız protesto sloganlarını hep bir ağızdan seslendirmeleri dikkat çekti. Taraftarlar "Her yer Taksim, her yer direniş", "Sık bakalım, sık bakalım biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar, copunu bırak, delikanlı kim bakalım" ve "hükümet istifa" sloganlarını atarak, bu konuda özellikle Kasımpaşa Stadının kullanılabilmesi için siyasi protesto tezahüratları engellenmeye çalışılan Beşiktaş ÇARŞI Grubunu aratmayacağını gösterdi. 


Bu sabah kalp krizi ile kaybedilen efsane Fenerbahçeli Selçuk YULA için, tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarlar 'Seni unutmayacağız büyük kaptan' yazılı pankartlar açarak üzüntülerini dile getirdi; maç öncesi de 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.