ŞANS GETİRECEK DİYE 7 KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYORLAR

ŞANS GETİRECEK DİYE 7 KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYORLAR

5 günde bir Seks Dağı'nda arka arkaya yedi kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğine inanıyor.

Dünyda birbirinden ilgin inanç kültürleri var. Ama hiç birisi Endonazya'nın Cava adasında asırlardır yaşanan bu gelenek kadar şaşırtıcı değil. Adeta bir turizm hareketi meydana gelmiş. başlangıçta sadece yerel bir davranış olarak sürdürülen bu tuhaf şans oyunu dünyanın diğer köşelerinden insanlarında ilgisini çekince, dağda derme çatma konaklama kulübelerinin sayısı her geçen gün artmış İşte ayrıntılar

SEKS DAĞI

Endonezya'nın başkenti Cakarta'nın da bulunduğu Cava Adası'nda "Gunung Kemukus" olarak bilinen bir dağ bulunuyor. Dünyanın ve Endonezya'nın bu en garip yerlerinden biri olan dağ aynı zamanda "Seks Dağı" olarak da biliniyor.

35 GÜNDE BİR 7 KEZ İLİŞKİ ŞANS GETİRİYOR

Burada içlerinde hayat kadınlarından politikacılara kadar binlerce kişinin olduğu topluluk kendilerine iyi şans ve talih getireceğine inandıkları için tanımadıkları insanlarla cinsel ilişkiye giriyor. Endonezyalılar kökeni 16. yüzyıla kadar dayanan bu ritüelin işe yaraması için her 35 günde bir Seks Dağı'nda arka arkaya yedi kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğine inanıyor.

ARAŞTIRMA İÇİN DAĞA GİDEN TV KANALI

Avustralya'da yayın yapan SBS kanalından Patrick Abboud Seks Dağı'nı araştırmak için Endonezya'ya gitti. Törenimsi bir inanç ritüeli olduğundan görüntü almak yasak. Ancak gizlice çekilmiş bir kaç dakikalık görüntülerden biri.

İŞTE O DAĞDAN GÖRÜNTÜLER

 

Kaynak:Haber Kaynağı