SANDALYE TARTIŞMASINDA KAN AKTI: 3 YARALI

SANDALYE TARTIŞMASINDA KAN AKTI: 3 YARALI

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde işletmesi bulunan bir marangoz, müşteriye ait tamir ettiği ve kapıya bıraktığı sandalyeleri komşu dükkanın içinde olduğunu görünce almak istedi...

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde işletmesi bulunan bir marangoz, müşteriye ait tamir ettiği ve kapıya bıraktığı sandalyeleri komşu dükkanın içinde olduğunu görünce almak istedi. Esnaf arasında bunun üzerine başlayan kavgada, 3 kişi tabancayla dizlerinden yaralandı.

 

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Sanayi Caddesi 1'inci Sokak'ta meydana geldi. Marangoz 48 yaşındaki Mehmet Sabah, bir müşteri tarafından kendisine tamir edilmesi için bırakılan sandalyeleri tamir ederek cilaladı. Ardından sandalyeleri kuruması için dükkanı önüne bıraktı. Kısa süre sonra sandalyelerin işyeri önünde olmadığını gören Sabah, sandalyelerin yanlarındaki T.M.E.'ye (26) ait buz imalathanesinde olduğunu fark etti. Oğlu Enes Sabah ile eşyaları almaya giden Mehmet Sabah ile sandalyelerin kendisine ait olduğunu söyleyen T.M.E. arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Belinden tabancasını çıkartarak ateş açan T.M.E., Mehmet Sabah ve oğlu Enes Sabah ile kendi çalışanı Mustafa Fansu'yu (26) dizlerinden yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralıların görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri üç yaralıdan Mehmet Sabah ile Mustafa Fansu'yu Kuşadası Devlet Hastanesine, Enes Sabah ise Söke Devlet hastanesine kaldırıldı. Yakalanan T.M.E. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı