SAMSUNG'DAN 3 EKRANLI TEKNOLOJİ HARİKASI TELEFON

SAMSUNG'DAN 3 EKRANLI TEKNOLOJİ HARİKASI TELEFON

YOUM ekran yakında sunulabilir.

Samsung’un merak uyandıran 3 taraflı YOUM isimli ekranlarının üretim panelinde yerlerini almaya başladığı iddia edildi. Samsung’a yakın kaynaklardan ZDnet Korea, patentli ekranların üretimine başlandığını ve çok büyük ihtimalle Galaxy Note 4’te karşımıza çıkacağını söyledi.

Ekranın kıvrılarak sağa ve sola sarkması ve kullanıcıya çok daha fazla ekran alanı sunması olarak anlatabileceğimiz YOUM ekran teknolojisi ile ilk olarak bir kaç sene önce karşılaşmıştık. Bir zamanlar Galaxy Note 2’de kullanılacağı söylenen bu teknolojinin Galaxy Note 4’e kadar beklemesi ve bu süre içerisinde geliştirilmiş olması çok büyük bir ihtimal.

Stok sıkıntısı olacak

İddiaya göre üretim başladı ancak ekranın plastik yapısı üreticiye zorluk çıkarttı. Bu doğrultuda Galaxy Note 4’ün piyasaya çıkış tarihinde erteleme ya da sınırlı stok ihtimali oldukça yüksek. Bakalım birkaç hafta sonra Berlin’de düzenlenecek IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Note 4 hakkındaki bu iddialar gerçek olacak mı?

İki çeşit olacak

Önceki haftalarda ortaya atılan iki farklı Note 4 modeli iddiasını ZDnet Korea’da doğruladı. Söylentiye göre Galaxy Note 4’ün iki farklı modeli tanıtılacak. Bu modellerden biri alışılagelmiş düz bir ekrana sahip olacakken, diğeri YOUM teknolojini kullanacak.

note4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı