SAMSUN'DA VİCDANSIZ ŞOFÖR DEHŞETİ; VURDU KAÇTI

SAMSUN'DA VİCDANSIZ ŞOFÖR DEHŞETİ; VURDU KAÇTI

Samsun'da plakası ve sürücüsü bilinmeyen bir aracın çarptığı yaşlı teyze evinin önünde can verdi. Ailesi olayı gören ya da bilenlerden yardım bekliyor

SAMSUN'da bahçesinden sebze toplayıp eve giderken plaka ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın çarptığı 60 yaşındaki Fatma Uzunoğlu, olay yerinde öldü. 

BAŞUCUNDA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazayı duyup gelen oğlu Erdinç Uzunoğlu, "Annemden ayırmayın beni. Yardım edin bana" diyerek gözyaşı döktü.

BAHÇESİNDEN SEBZE TOPLAMIŞ EVE DÖNÜYORMUŞ

Kaza, bugün Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mahallesi İstasyon Sokak'ta meydana geldi. 3 çocuk annesi 60 yaşındaki Fatma Uzunoğlu evinden yaklaşık 200 metre ilerisinde bulunan bahçesine gidip sebze toplayıp poşetlere koyduktan sonra evine giderken, plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. 

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Elindeki poşetler ise yola savruldu. Kadını yerde yatarken gören vatandaşlar polise ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Fatma Uzunoğlu'nun öldüğünü belirledi.

GÖRGÜ TANIKLARI KAMYON GEÇTİ DEDİ

Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Görgü tanıkları, kaza dan kısa süre önce bir kamyonun geçtiğini söyledi. Annesinin kaza haberini alıp yerine gelen Erdinç Uzunoğlu, öldüğünü öğrenince sinir krizi eçirip, "Annemden ayırmayın beni. 

POLİS MOBESE KAYITLARINI İNCELİYOR

Annem gitti. Yardım edin bana' diyerek gözyaşı döktü. Fatma Uzunoğlu'nun eşi Mehmet Uzunoğlu da yakınları tarafından teselli edildi. 

carpti-olumune-neden-oldu-kacti-9040572_o.jpg

Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılma üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis alayın ardından kaçan aracın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı