SAMSUN'DA FECİ KAZA 5 ÖLÜ 6 YARALI

SAMSUN'DA FECİ KAZA 5 ÖLÜ 6 YARALI

Kaza Samsun-Ordu Karayolu Çamlı mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre, Ordu'dan Samsun istikametine gitmekte olan LPG'li otomobil bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçip minibüse çarptı.


Samsun'un Terme ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

SAMSUN ORDU KARAYOLU

Kaza Samsun-Ordu Karayolu Çamlı mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. İddiaya göre, Ordu'dan Samsun istikametine gitmekte olan LPG'li otomobil bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçip minibüse çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünürken; minibüsün önünde kalan parçası meydana gelen patlamanın ardından alev aldı. Otomobilin arka kısmında çıkan yangın minibüse de sıçradı. Alevler kısa sürede minibüsü sararken çevredeki vatandaşlar yangına kendi imkanları ile müdahale etmeye çalıştı.

6 KİŞİ ÖLDÜ 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada ilk belirlemelere göre, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 6 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. .

Kaynak:Haber Kaynağı