ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI NE ZAMAN

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI NE ZAMAN

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, şampiyonluk kutlamalarının tarihini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, sarı-lacivertli taraftarların merak ettiği konularda açıklama yaptı. Habertürk’te yayınlanan Spor Türk programına katılan Kiğılı, şampiyonluk kutlamalarının 11 Mayıs Pazar günü yapılacağını söyledi.
52 bin 500 biletin 2.5 saatte bittiğine dikkat çeken Kiğılı “Stat full dolu olacak ve tarihi bir rekor kırılacak. Federasyon’a müracaat ettik ve Karabükspor maçını 9 Mayıs Cuma günü oynamak istiyoruz ve 11 Mayıs pazar günü statta kupa töreni yapılacak. Şu an bu düşünce halinde, yönetimle konuşuldu. Kadın taraftarlar için şampiyonluk turu atabiliriz” dedi.


“TÜZÜĞÜN DEDİĞİ OLUR”
Başkan Aziz Yıldırım’ın hapise girmesi halinde başkanlık seçimi yaşanacağını söyleyen Kiğılı “Son 4 senede 2 lig şampiyonluğu, 2 lig ikinciliği, 2 Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final var. Her branşta başarı yakalıyoruz. Taraftar bize yardım etti, biz de çalıştık. Aziz Yıldırım, Divan Kurulu’nda açıkladı; “Ben içeri girersem, tüzüğün dediği olur.” Tüzük; “Başkanın böyle bir durumda 30-35 gün içerisinde başkanlık seçimi yapılacak” diyor. İnşallah böyle bir şey olmaz ve başkan içeriye girmez. Başkanlık için ne olacağını bilemiyoruz” şeklinde konuştu.


“AVRUPA’YA GİDEBİLİRİZ”
Kiğılı, Avrupa kupaları ile ilgili de taraftarları heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Şampiyonlar Ligi’ne gitme ihtimalleri olduğunu söyleyen Kiğılı “107 yılın içerisinde en anlamlı kupa bu olacak gibi görünüyor. Fenerbahçe müthiş kupalar almış ama bu tür zorluklarla alınan kupa var. CAS’ın gerekçeli kararı açıklandığı zaman çok şey değişebilir. Aldığımız bazı duyumlar var; kesin demiyorum ama birçok şey değişebilir. Avrupa’ya gitme durumu sürpriz olmasın” diyerek umut verdi.

amkspor