ŞAMİL TAYYAR ERDOĞAN'I NEREDEYSE...

ŞAMİL TAYYAR ERDOĞAN'I NEREDEYSE...

AKP'nin Bakan olmak için çok istekli olan ama ağzından çıkanı kulağı duymayan gafları yüzünden sürekli bu talebi kabul edilmeyen Şamil Tayyar, yaklaşan seçimlerin adaylık hakkı için Erdoğan'ı neredeyse peygamber ilan edecekti.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti İbrahim’e kadar uzanan bir yolun, bir davanın en son neferlerindedir. Allah bize sağlık ve ömür verdikçe bizler onun yanında arkasındayız” dedi. Bir CHP Milletvekili'nin "Kılıçdaroğlu'nun soyu peygambere dayanıyor"  açılımının ardından AKP Milletvekili Şamil  Tayyar çıtayı yükseltti. Tayyip Erdoğan'ı Hazreti İbrahim'den gelen yolun neferi ilan etti.

BAKAN OLACAK LAF ETTİ

Uzun süredir bakan olmayı beklediği ancak arada sırada yaptığı gaflar yüzünden Erdoğan'ın bir türlü bakan yapmadığı, Gaziantep Mileltvekili  Şamil Tayyar , partisinin İslahiye ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, 2015’te yapılacak seçimlerin önemli olduğunu söyledi. Tayyar, yeni Türkiye’yi yeni anayasa ile inşa edeceklerini belirttiği konuşmasında Erdoğan'ı göklere çıkardı.

ŞAMİL TAYYAR HELİN AVŞAR 

samil_tayyar_helin_avsara_kelepceli_roportaj_verdi_2.jpg

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

“Anayasa Mahkemesi Başkanı bir açıklama yaptı. Türkiye’yi karıştırmak istiyorlar. Asıl dertleri bizi birimize düşürmekten ziyade, anayasa yaptırmamak. Çünkü biz diyoruz ki ‘Yeni Türkiye’yi yeni Anayasa ile inşa edeceğiz.’ Herkes kendi kimliğini özgürce ifade edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti İbrahim’e kadar uzanan bir yolun, bir davanın en son neferlerindedir. Allah bize sağlık ve ömür verdikçe bizler onun yanında arkasındayız.”

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE DEVLET BAHÇELİ GİDECEK

Şamil Tayyar, önümüzdeki seçimlerin Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun son seçimi olacağını ileri sürerek, “Ben inanıyorum ki onlar çekip gidecekler ve biz hizmet kervanına devam edeceğiz. Biz onlardan ziyadesi ile memnunuz. Onlar var oldukça, bu zihniyet var oldukça Allah izin verirse Alparslan’ın Malazgirt’e o büyük zaferin bininci yıl dönümü 2071’e kadar iktidardayız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı