Sakarya'nın Akyazı İlçesi Teksas Kasabası mı?

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Teksas Kasabası mı?

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Dokurcun Beldesi'nde içerisinde 18 öğrencinin bulunduğu servisna tabancayla ateş açıldı.

ADAPAZARI MI YOKSA TEKSAS'IN İLÇESİ Mİ?

Sakarya'nın Akyazı ilçesi kanunsuzluğun simgesi haline gelmiş ABD'nin Teksas eyaletini andırır hale geldi. Gazete manşetlerine sıkça, silahlı saldırı,dayak olayları ile konu olan Akyazı İlçesi, "Orada kanun gücü yok mu?" sorularına neden oluyor. Bu günde nedeni henüz netleşmeyen öğrenci servisine silahlı saldırı haberi ile gündeme gelen Akyazı ilçesi,dün de Orman İşletmesi bahçesinde bir vatandaşın ölümüne dövülmesi olayı ile gündeme gelmişti.

FAİLLER YAKALANIP ADALETE TESLİM EDİLİYOR MU?

Orman İşletmesi bahçesinde, güvenlik kamerası  kayıtlarına yansıyan dünkü saldırının görgü tanıkları tarafından, "İhaleye Girme" tartışması sonucu" olduğu belirtilmişti. Eşgalleri ve kaçtıkları aracın plakası da belli olan saldırganların hala neden yakalanamadığı ise ilçede merak konusu olmaya devam ediyor.

İLGİLİ HABER LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

BU GÜNDE ÖĞRENCİ SERVİSİNE ATEŞ EDİLDİ
 

2 kurşunun isabet ettiği saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken saldırının bir hafta önce iki aile arasında meydana gelen husumet nedeniyle meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
 
Dokurcun İlköğretim Okulu'ndan Haydarlar Köyü'ne öğrenci taşıyan taşıyan Dokurcun Otobüscüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Yıldızhan'a ait Kemalettin Tutar yönetimindeki içerisinde 18 öğrencinin bulunduğu midibüse ateş açıldı. Minibüsünün lastiklerine 3 kurşun isabet ederken yaralanan olmadı. Saldırganlar ise kaçtı.
 
Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar saldırının dün meydana geldiğini belirterek ölen ya da yaralanan olmadığını, kurşunların aracın cant ve lastiğine isabet ettiğini söyledi. Kaymakam Beypınar, iki aile arasındaki kavgadan kaynaklanmış olabileceğini ve soruşturmasının sürdüğünü bildirdi.