SAHTE SAVCIYA 14 BİN 700 LİRA KAPTIRDI

SAHTE SAVCIYA 14 BİN 700 LİRA KAPTIRDI

DİYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Kadri Göksu, cep telefonundan arayan ve kendisini 'savcı' olarak tanıtan bir dolandırıcıya, 14 bin 700 lira para kaptırdı.Hani İlçesi Kırım Mahallesi, Koki Mezrası'nda çiftçilik yapan...

DİYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Kadri Göksu, cep telefonundan arayan ve kendisini 'savcı' olarak tanıtan bir dolandırıcıya, 14 bin 700 lira para kaptırdı.

Hani İlçesi Kırım Mahallesi, Koki Mezrası'nda çiftçilik yapan 55 yaşındaki Kadri Göksu, dün cep telefondan arayan ve kendisini 'savcı' olarak tanıtan bir kişinin, kendisi hakkında terör örgütü ve teröristlere yardım etttiği iddiasıyla, hakkında açılan bir soruşturma kapsamında PTT çekiyle kendisine 14 bin 700 lira göndermesi gerektiğini söyledi. Tüm bunları yaparken telefonu kapatmaması gerektiğini söylüyen sahte savcının verdiği bir kişi adına 14 bin 700 lira para yatırdı.

Daha sonra yaşadıklarını anlattığı yakınlarının, dolandırıldığını söylemesi üzerine Emniyet Amirliği'ne giden Göksu, şikayetçi oldu. Cumhuriyet Sacılığı'nın da olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı