ŞAHAN GÖKBAKAR TWİTTER'DAN SABAH GAZETESİNE SAYDIRDI!

ŞAHAN GÖKBAKAR TWİTTER'DAN SABAH GAZETESİNE SAYDIRDI!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, hakkında yalan haber yapan Sabah Gazetesi'ne twitter'dan saydırdı.

17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonu sonrasında 'Havuz medyası'nın başı olarak iddia edilen Sabah Gazetesi'nin, ek olarak çıkarttığı Günaydın'ın manşetine Komedyen Şahan Gökbakar'dan büyük tepki geldi. 

Hakan Uç isimli muhabirin imzasıyla çıkan haberde, Oyuncu Şahan Gökbakar'ın aldığı arabaların garaja sığmayıp sokağa taştığı, hatta mahallelinin diline düştüğü çok net ve kesin ifadelerle anlatılıyor. Haberde oyuncunun otomobil koleksiyonuna 95 bin euroluk yeni bir cip daha eklediği ve filosunu güçlendirdiği, bu gidişle oturduğu 'Rumelihisarı'nı parselleyip dev bir otoparka dönüştüreceği' şeklinde ilginç ifadeler yer alıyor.

OYUNCU TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu Gökbakar haberi twitter hesabından yalanlarken ilginç ifadeler kullandı. ''YALAN yazma hakkımda Sabah Günaydın. Yalanı dolanı bi kenara bırak. DOGRU yaz YALAN yazma, ayıp günah Günaydın...'' diyen Gökbakar, grubun muhafazakar (!) yayıncılık yaptığını öne sürerek ''Bu kadar kolay YALAN haber nasıl yazıyorsunuz ya. SABAH gazetesi yöneticilerine teessüf ederim'' dedi ve ekledi: Para bozdu ayakları haa? Hadiii... Yer mi bunları Anadolu çocuğu...!!!