SAĞLIK LİSELİ GENCİN SIR ÖLÜMÜ

SAĞLIK LİSELİ GENCİN SIR ÖLÜMÜ

Deniz Gürler’i kontrol etmek için odasına girdiğinde, hareketsiz görerek sağlık ekiplerine haber verdi.

TEKİRDAĞ’da Sağlık Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Deniz Gürler, kaldığı özel yurttaki odasında ölü bulundu. Polisin odada yaptığı incelemede başucunda anestezi sırasında kullanıldığı belirtilen ilaç ve enjeksiyon iğnesi bulundu. Ancak Gürler’in ilacı kullanıp kullanmadığı ise tespit edilemedi.

BİR GÜNLÜK RAPOR ALMIŞ

Tekirdağ Sağlık Lisesi son sınıf öğrencisi olan Deniz Gürler, dün gittiği sağlık ocağından mide ağrısı şikayetiyle bir günlük rapor alıp Çınarlı Mahallesi’ndeki özel erkek öğrenci yurduna gitti. Bugün sabah staj yaptığı Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne giden Gürler, bir süre sonra izin alarak yurda döndü. Öğlen saatlerinde yurt görevlileri Deniz Gürler’i kontrol etmek için odasına girdiğinde, hareketsiz görerek sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri Deniz Gürler’in hayatını kaybettiğini belirledi.

BAŞUCUNDA İLAÇ BULUNDU

Polisin odada yaptığı incelemede başucunda anestezi sırasında kullanıldığı belirtilen ilaç ve enjeksiyon iğnesi bulundu. Ancak Gürler’in ilacı kullanıp kullanmadığı ise tespit edilemedi. Acı haberi alarak memleketi Edirne’nin İpsala İlçesi’nden gelen baba Mustafa Gürler, gözyaşlarına boğuldu.

55884_50349_18022015172721_3.jpg

Ayakta durmakta güçlük çeken babayı çevredekiler teselli etmeye çalıştı. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur da yurda gelerek olayla bilgi aldı.

55884_50349_18022015172721_6.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Deniz Gürler’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı