SABAHAT AKKİRAZ YALAN MI SÖYLEDİ

SABAHAT AKKİRAZ YALAN MI SÖYLEDİ

Ancak ana muhalefetin çok önem verdiği oylamada Akkiraz'ın diğer oylamalarda bulunmaması partide rahatsızlık yarattı.

4 eski bakanın "Yüce Divan" oylamasında fire olayı iktidar cephesinde yaşanmadı. Muhalefetinde keskin vekillerinin oylamaya sudan bahaneler ile katılmadığı görüldü. CHP'den istifa ederek Anadolu Partisini kuran ve yaklaşan genel seçimlere katılma kararında olan Emine Ülker Tarhan'da oylama genel kuruluna katılmamış, tepkiler çoğalınca  ""Tansiyonum yükseldi" hastanedeyim "demişti.CHP'de ise o isimlerden biri de CHP'li Sabahat Akkiraz'dı. Akkiraz'ın sadece bir oylamaya katılması parti yönetiminin tepkisini çekti. İşin ilginç yönü ise Sabahat Akkiraz'ında gerekçesi tıpkı Emine Ülker Tarhan gibi tansiyon yükselmesi oldu.

PARTİDE RAHATSIZLIK

CHP'li Sabahat Akkiraz, Zafer Çağlayan hakkındaki oylamaya katıldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle Meclis Genel Kurulu'ndan ayrıldı. Ancak ana muhalefetin çok önem verdiği oylamada Akkiraz'ın diğer oylamalarda bulunmaması partide rahatsızlık yarattı.

.Akkiraz Twitter hesabından yaptığı açıklamada yüksek tansiyon problemi yaşadığını bu nedenle ayrılmak zorunda kaldığını ve 2 bakan hakkındaki oylamaya katıldığını açıkladı... 

AKKİRAZ MI LİSTE Mİ DOĞRU SÖYLÜYOR

Ancak, CHP Grup Yönetimi'nin elindeki listede Akkiraz'ın sadece Çağlayan hakkındaki oylamaya katıldığı bilgisi yer aldı. Bu nedenle parti yönetiminin akşam saatlerinde bir milletvekilini Akkiraz'ın gittiği belirtilen hastaneye gönderdiği ancak Akkiraz'ın hastanede olmadığı bilgisine ulaştığı öğrenildi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yansıyan olayla ilgili Akkiraz hakkında parti yönetiminin kapsamlı bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı