RÜYADA TECAVÜZ DEHŞETİ; 2 AĞIR YARALI

RÜYADA TECAVÜZ DEHŞETİ; 2 AĞIR YARALI

"Ben kızımın rüya olarak anlattığının gerçekte olduğunu tahmin ettim. Çünkü kızım o günden bu yana kilot giymemeye başlamıştı. Vücudunda kızarlık olması kızıma karşı taciz olduğu hissi uyandırdı.

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde eşi cezaevinde yatan 36 yaşındaki Kurthanım Y., 7 yaşındaki kızının son 1 haftadır uykusundan korkarak uyanması ve tacize uğradığını anlatması üzerine, evlerinin önündeki parkta rüyadaki tariflere uyan 2 kişiyi tabanca ve bıçakla yaraladı.

KIZIMIN TACİZE UĞRADIĞINI DÜŞÜNDÜM

Gözaltına alınan kadın, "Kızımın tacize uğradığını düşündüm ve kızımın tarifine uyan kişileri parkta görünce silah ve bıçakla yaraladım" dedi.

Çorlu'da eşi cezaevinde yatan ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Kurthanım Y., evlerinin önündeki parkta duran 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’yı önce tabancayla ataş ederek, tabancanın tutukluk yapması üzerine de yanında getirdiği bıçakla saldırarak yaraladı. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince Kurthanım Y. gözaltına alınırken, ağır yaralanan T.K. ve M.A. da ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

RÜYAYI GERÇEK SANDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren Kurthanım Y., kızının son bir haftadır gece uykusundan korkarak uyandığını, rüyasında kendisini evlerinin önündeki parkta duran erkeklerin taciz ettiğini anlattığını söyledi. Kızının rüyada gördükleriyle parkta bulunan gençlerin tariflere uyması üzerine olayın gerçek olduğunu düşündüğünü kaydeden Kurthanım Y. şöyle konuştu:;

BİR HAFTADIR UYKUSUNDA SAYIKLIYORDU

"Kızım son bir haftadır sürekli uykusunda sayıklıyor, ağlıyor ve korkarak uyanıyor. Uyanınca hep kareli gömlekli erkeğin arasında bulunduğu 4 erkekten bahsediyordu. Evimin balkonu parkın karşısında olduğundan bir haftadır ne zaman parka doğru baksam krem renk gömlek üzerine siyah kareli bir erkek çocuk dikkatimi çekiyordu. Kızıma 2 gün önce denemek için 'kızım parkta oynasana' dedim. Kızım da 'Yok anne sen gelmezsen ben parka gitmem kareli gömlekli çocuk orada' deyince iyice şüphelendim."

KIZIMA KARŞI TACİZ HİSSİ UYANDI

7 yaşındaki kızının bir süredir çamaşır giymediğini ve vücudunda kızarıklık gördüğünü öne süren Kurthanım Y., ifadesine şöyle devam etti:

KİLOT GİYMİYORDU

"Ben kızımın rüya olarak anlattığının gerçekte olduğunu tahmin ettim. Çünkü kızım o günden bu yana kilot giymemeye başlamıştı. Vücudunda kızarlık olması kızıma karşı taciz olduğu hissi uyandırdı. Kızımın korktuğu ilk gün giydiği şortun iç tarafında yapışık leke gördüm. 5 gündür uyuyamıyorum, sabahlara kadar kızımın istismara maruz kaldığını düşünüyorum. Kızımın rüyasında tarif ettiği erkekleri parkta görünce  evimde bulunan ruhsatsız tabancayı ve mutfaktan aldığım bıçak ile parka gittim. Hiçbir şey sormadan ateş ettim. Silah tutukluk yapınca kendimi kaybettim cebimden çıkardığım bıçakla çocuklara doğru salladım. Kızımın cinsel istimara maruz kalıp kalmadığının incelenmesini istiyorum."

TUTUKLANDI

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 7 yaşındaki kızını taciz ettiğini öne sürdüğü iki kişiyi tabanca ve bıçakla yaralayan 36 yaşındaki Kurthanım Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından, 'silahla birden fazla kişiyi yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tutuklanan Kurthanım Y.’nin yaraladığı 18 yaşındaki T.K. ile 16 yaşındaki M.A.’nın ise Çorlu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı