''RUSYA'YA KARŞI YAPTIRIMLAR ÇOK YETERSİZ''

''RUSYA'YA KARŞI YAPTIRIMLAR ÇOK YETERSİZ''

Ukraynalı eylemciler Ukrayna'da büyüyen olayları ve silahlı Rus yanlısı ayrılıkçılarla mücadelerini sosyal medya aracılığıyla duyurmaya çalışırken ortaya komik manzaralar çıkıyor.

Daria Algan

Ukraynalı eylemciler Ukrayna'da büyüyen olayları ve silahlı Rus yanlısı ayrılıkçılarla mücadelerini sosyal medya aracılığıyla duyurmaya çalışırken ortaya komik
manzaralar çıkıyor.Ukraynalı eylemciler Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesine karşın ABD ve Avrupa Birliği'nin Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımlarını
yeterli bulmadıklarını ve bunun Putin'i engellemeyeceğini yine sosyal medyada çok konuşulan ''parody hesap'' yani sahte hesaplarla ifade ettiler.

 

Bunlardan bir tanesi olan @ISEUConcerned (Avrupa Birliği endişelendi mi?)adlı Twitter hesabı ise Avrupa Birliğinin ''sadece endişelenmesine'' dikkat çekiyor.

ukrayna-2.png


Türkiye saatiyle her sabah ''YES!!'' (evet) tweeti ile tepkisini koymaya çalışırken,yakın zamanda Avrasya Grubu'nun başkanı @ianbremmer Twitter hesabından da paylaşılan ''Ukrayna hakkında endişelenme seviyesi'' adlı bir tablo ise uluslararası otoritelerin toprak bütünlüğünün korunması hakkında yeterli olmadıklarını tiye alıyor.

Sosyal Medya

Kaynak:Haber Kaynağı