RUSYA KRİZİ GÜZELLİK YARIŞMASINI DA VURDU

RUSYA KRİZİ GÜZELLİK YARIŞMASINI DA VURDU

Rusya ile yaşanan Uçak Düşürme krizi sadece turizmi etkilemedi. Güzellik ayrışmasında bu yıl Rus güzeller yarışamayacak

ANTALYA'da 5 yıl üst üste düzenlenen Miss Euarisa Güzellik Yarışması'nda bu yıl Rusya ve Rusya'ya bağlı federal bölgelerden yarışmacı katılmayacak.

DAVETİYELER GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI

Merkezi Antalya'da bulunan Ajans sahibi Fevziye Çalışkan tarafından düzenlenen, 35 ülkeden 35 finalistin jüri karşısına çıktığı yarışma organizasyonuna davet edilecek ülkelerin kraliçe adayları için davetiyeler hazırlanmaya başlandı. Yaz sezonunda yapılması planlanan yarışma için 35 ülkeye davetiye gönderilecek.

KRİZ YÜZÜNDEN DAVET EDEMİYORUZ

Miss Eurasia Güzellik Yarışması'na her yıl Rusya Federasyonu'na bağlı federal bölgelerden yarışmacı davet ettiklerini belirten Fevziye Çalışkan, kriz nedeniyle bu yıl davetiye göndermeyeceklerini açıkladı.

DAVETİYELERİ GÖNDERSEK BİLE

Moskova başta olmak üzere, Novosibirsk, Yekaterinburg, Pyatigorsk ile Simferopol'dan yarışmacı kabul ettiklerini vurgulayan Çalışkan, "Davetiyeleri göndersek bile gelip gelmeyecekleri konusunda emin olamayacağız.

BAŞKA ÜLKELERE KAYDIRDIK

65125_15407_24022016110903_4.jpg

Organizasyonun sürekliliğini tehlikeye düşürmek istemediğimiz için bu yıl Rusya ve federal bölgelerine ayırdığımız kontenjanı başka ülkelere kaydırma kararı aldık. Yine organizasyonda 35 ülkenin finalisti yarışacak" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı