‘ROMANTİK’ BAŞKAN

‘ROMANTİK’ BAŞKAN

İSTANBUL Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek Kaya'nın ve evliliğinin 20’nci yıldönümünün aynı güne denk gelmesi nedeniyle başbaşa akşam yemeği yerken, bir demet gül verdiği eşiyle birlikte üzerinde iki mum bulunan...

İSTANBUL Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek Kaya'nın ve evliliğinin 20’nci yıldönümünün aynı güne denk gelmesi nedeniyle başbaşa akşam yemeği yerken, bir demet gül verdiği eşiyle birlikte üzerinde iki mum bulunan pastayı birlikte kesti.

YILLAR SONRA

Başkan İmamoğlu, aynı zamanda oğlu Selim'in de 18'inci doğum günü olan bu mutlu gününün fotoğraflarını sosyal medyadaki iki hesabından yaklaşık 75 bin takipçisi ile paylaşırken, onlara Kıraç'tan 'Yıllar Sonra' şarkısını hediye ettiğini yazdı.

2 MUMLU PASTA

Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yapan, Trabzonlu 45 yaşındaki Başkan İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun doğum ve evlilik yıldönümünün yanı sıra büyük oğlu Selim’in 18'inci doğum gününün aynı güne denk gelmesi nedeniyle ilçedeki bir restoranda birlikte yemeğe çıktı. 18 yaşındaki Selim’in yanı sıra 11 yaşında Semih ve 5 yaşında Beren isimli çocukları bulunan çift, yemek ardından üzerinde iki mum bulunan pastayı kesti.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşine kırmızı güllerden oluşan bir demet çiçek de verdi. Başkan İmamoğlu, sosyal medyadaki 31 bin 500 takipçisi bulunan Twitter ile yaklaşık 40 bin takipçisi olan Facebook'taki hesaplarında eşi ve oğlunun mutluluğunu paylaştığı geceden çekilen fotoğrafları takipçileri ile paylaştı.

Başkan Ekrem İmamoğlu,çok önem verdiği 18 Kasım tarihindeki kutlama için "20'nci yılımız, Dilek'in güzellik dolu yeni yaşı ve Selimimizin 18'inci yaşı hayırlı olsun" yazdı. İmamoğlu, bununla da yetinmeyerek, eşi ile paylaştığı fotoğrafın altına "Bu akşam herkese Kıraç'tan 'Yıllar Sonra' şarkısını hediye ediyorum. Mutluluk dileklerimle" mesaj ve tweet'ini paylaştı.

Yakınları, Başkan İmamoğlu'nun ailesine son derece düşkün olduğunu belirtirken, bu özel günde eşi veya oğluna aldığı hediye konusunda bilgileri olmadığını söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı