Rihanna Türkiye'ye Geliyor

Rihanna Türkiye'ye Geliyor

Rihanna 30 Mayıs Perşembe akşamı Avrupa Turnesi kapsamında İnönü Stadyumu`nda sahne alacak.

Ünlü R&B sanatçısı Rihanna 30 Mayıs Perşembe akşamı Avrupa Turnesi kapsamında İnönü Stadyumu`nda sahne alacak.
 
 
Dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan R&B yıldızı Rihanna ülkemizde 30 Mayıs Perşembe akşamı İnönü Stadyumu`nda sevenlerini büyüleyecek.
 
Diamonds parçasıyla günden güne başarısını arttıran Rihanna bu parçayla Billboard`s Hot 100 parçaları listesinde 12. Kez 1 numarayı garantilemiş oldu. Başarı tablosunun başlangıcı olan 13 Mayıs 2006 yılında yayınladığı SOS parçası ile 6 yıl içinde toplamda 12 kere Hot 100 listesinde 1 numara olmayı başararak tarihte en hızlı yükselen kadın sanatçı ünvanına sahip oldu. Diamonds parçası yayınlanmasının 4. Haftasında 27 ülkede iTunes listelerinde 1 numaraya, 55 ülkede de ilk 5`e girmeyi başardı.
Rihanna bugüne kadar 37 milyon albüm ve 146 milyon dijital albüm satışına imza attı, Sosyal Medya`da en çok takip edilen, merak edilen ünlü durumunda. Facebook ve Twitter toplamında 88 milyon takipçisi bulunuyor.
Pozitif Live ve Live Nation Global Touring tarafından düzenlenen İstanbul konseri 30 Mayıs Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu`nda gerçekleşecek. Konserin biletleri 5 Şubat Salı günü satışa çıkıyor.