RESİM ÖĞRETMENİNE ÇOCUKLARA TACİZ TUTUKLAMASI

RESİM ÖĞRETMENİNE ÇOCUKLARA TACİZ TUTUKLAMASI

Polis çocuklara verdiği içeceklere koyduğu iddia edilen sarı tozu araştır

Şikayetçi ailelerden biri, Gümüşpala Mahallesi’ndeki 8-12 yaşlarındaki çocukların devam ettiği T.Ö.’ye ait resim atölyesine giden kızının hareketlerindeki değişikliği fark edince, davranışlarını sorguladı.

AİLE PSİKOLOG İLE GÖRÜŞTÜ

Aile dinlediği çocuğunun cinsel istismara maruz kaldığından şüphelenince Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek aile danışmanı-psikolog Hacı Tekin ile görüştü. Tekin, anlatılanları değerlendirirken ortada çocuklara yönelik cinsel istismar olduğunu, zaman geçirilmeden bu şüphelerin araştırılması için adliyeye intikal ettirilmesi gerektiğini bildirdi.

EŞİNDEN BOŞANMIŞ

Ailenin resim kursuna giden diğer bazı ailelerle de yaptığı görüşme ardından resim atölyesinde yatıp- kalkan, uzun süre önce eşinden boşanan ve 2 çocuğundan ayrı yaşayan öğretmen T.Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu.

ÖPÜP, ELLE TACİZ EDİP UYGUNSUZ FOTOĞRAFLAR GÖSTERMİŞ

Savcılığın talimatı doğrultusunda cinsel istismar mağduru olduğu değerlendirilen kursiyer çocuklardan bir bölümü Küçükçekmece’deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi’nde adli görüşmeci, avukat gözetiminde dinlendi.

DOKUNARAK, ÖPEREK TACİZ ETTİ

Resim öğrencileri öğretmen T.Ö.’nün zaman zaman kendilerine dokunarak cinsel tacizde bulunduğunu, öptüğünü, uygunsuz kadın ve erkek fotoğrafları gösterdiğini, cinsellikten söz ettiğini, ders sırasında birkaç kez kendilerine kahve verirken içine sarı renkli toz attığını gördüklerini anlattı.

ÇOCUKLAR YORGUN VE UYKULU

Aileler de kurstan eve gelen çocuklarının yorgun ve uykulu olduklarını söyledi. Soruşturma derinleştirilirken 1’i erkek 4 çocuk benzer ifadelerle cinsel istismara maruz kaldıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı