REDHACK'TEN SANSÜRE JET FORMÜL

REDHACK'TEN SANSÜRE JET FORMÜL

.

SANSÜR BAŞLADI BİLE

Redhack adlı gurup yine sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün akşam twitter’dan yaptığı açıklamayla ‘internete sansür yasası’nı onayladığını duyurdu. Ardından gelen tepkiler ise çok büyüktü. Gül'ün Twitter hesabını takip eden kullancıların onbinlercesi 2 saat içerisinde, takipten vaz geçince, Abdullah Gül'ün hesabı bir anda erimeye başladı. Tek tepki vatandaştan değildi sansür yasasına verilen onay için. Ünlü hack gurubu Redhack, uygulanan ilk sansüre karşı atak geliştirdi.

Abdullah Gül'ün yasayı onaylamasının üzerinden sadece bir kaç saat geçmişti ki,  sansür yasası siftahını yapmış oldu. Bu gelişme üzerine hacker grubu Redhack, twitter’dan paylaştığı ‘AKP İstanbul İlçe Bel. Hırsız Adayları Cep Telefon Numaraları’ tweet’iyle AKP İstanbul İlçe Başkan Adaylarının cep telefonu numaralarını paylaştı.
Telefon numaralarının paylaşıldığı pastebin.com adlı site atılan tweet’ten kısa bir süre sonra erişime engellendi.

SİTEYE GİDENLERİN KARŞISINA BU ÇIKTI 

‘Bu internet sitesi (pastebin.com) hakkında Ankara CBS’nin 08/03/2012 tarih ve 2012/27976 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından KORUMA TEDBİRİ uygulanmaktadır’ yazısıyla karşılaştı:

REDHACK'TEN HIZLI FORMÜL

Bu gelişmelerin ardından Redhack başkan adaylarının telefon numaralarını imaj formatında paylaştı: Ardından bir çok Redhack takipçisinden ilginç tweetler gelmeye başladı. Bunların içerisinde öyle bir tweet vardı ki, son durumu özetliyordu.

"Öyle görünüyorki interneti bütünüyle kapatmadan, hırsızlıkların, yolsuzlukların ve adaletsizliklerin önüne geçmek mümkün olmayacak."

İŞTE REDHACK'İN BULDUĞU SON DAKİKA FORMÜLÜ

Kaynak:Haber Kaynağı