Redhack YÖK'e ait binlerce belge yayınladı!

Redhack YÖK'e ait binlerce belge yayınladı!

Redhack YÖK'ün belgelerini paylaşıma açtı.

Redhack, YÖK'ün binlerce belgesini paylaştığını duyurdu. Redhack bir de açıklama yaparken, bu eylemi dünyanın en genç tutuklu gazetecisi Sami Menteş'e armağan ettiğini duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:

12 Eylül artığı YÖK ile yola devam edenler ,kendi rektörünü seçemeyeceği düşünülen akademisyenler ,#YeşilÇarlık'ın rektör atamaları ,bunu protesto eden öğrencileri dövüp sövüp gözaltına almalarınız , üniversitedeki yolsuzluklarınızı haber yaptığı için hapiste çürütmeye uğraştığınız dünyanın en genç gazetecisi #SamiMenteş ,bir puşi yüzünden 11 yıl reva görülen #CihanKırmızıgül , Dünyanın ilk üniversitesinin kurulduğu bu topraklarda ODTÜ, EskişehirOsmangazi, Mersin, Alanya, Hacettepe, İstanbul ve Dicle Üniversitelerinde yakın dönemde satırlı bıçaklı sopalı kavgalara sebep olan güdümlü faşist maşalarınıza karşı, cezaevindeki baskılar yüzünden intihar eden öğrenci #HarunTorgay için hep burada olacağız... Basılan devrimci kurumlarımız için, Grup Yorum için, "Kozmik oda" diye attiginiz yalanlariniz icin, saldirdiginiz KESK icin, "dilenci" muamelesiyle eline para sıkıstırmaya çalıstıgınız Kanser Hastası universiteli Dilek Özçelik için, dovdugunuz, sovdugunuz, karaladiginiz ODTU icin, Beyazit icin, yurdumuzun tum ezilen ogrencileri icin, Ekmeginden kısıp cocugunu okumaya gonderen, cocugu sayesinde mersedese binen soyguncu rektorler karsısında onunu iliklemek zorunda kalan CEFAKAR emekçi veliler, analar babalar icin.. Kadınlar, escinseller, otelenen ve artik OTEKI olmaktan onur duyan tum OTEKILER icin yani HALKIMIZ icin savasmaya devam edecegiz!

Burada olacağız Emek Sineması için , burada olacağız o eylemcilere Kerbela'yı yaşatanlar için , "Ellerinden su içilmez o Alevilerin" diyen o din öğretmeni dediğiniz kepazenin karsisinda durmak için , Ramallah'taki annenin kucağında uyanmak için #OpIsrael olacağız , gün ortasında vurulan #Mahir, #Şerzan için, F tipi polisin katlettigi halkin ogretmeni #MetinLokumcu için Şafaklar yanacaksa o şafakları bizler tutuşturacağız

Diledikleri kadar bize terorist dersinler, yurdun her yerinde bizi arasinlar, FBI ve Interpol ile isbirligine gitsinler, Bizlere karsi "sahtekar" lamer gruplarini satin alarak kiskirtsinlar, iftira atsinlar, diledikleri kadar manupulasyona gitsinler. Gondersinler ajanlarini, polislerini, ye$il sermayelerini, tanklarini, toplarini satilik kalemlerini.. Ellerinden geleni yapsinlar biran once.. Cunku Korkmayacagiz! Vazgecmeyecegiz.. Size yani AILEMIZE soz verdik! Donmeyecegiz!

Bu eylemimizi YOK eylemini haberlestirdikten kisa bir sure sonra "duzmece iddialarla" hapise atilan dunyanin en genç gazetecisi, 22 yasindaki sevgili dostumuz #SamiMenteş basta olmak uzere tum "ozgur basin" tutsaklarina armagan ediyoruz! Tum dostlarimizi OZGUR BASIN tutsaklarini sahiplenmeye davet ediyoruz! Sami'nin de dediği gibi; "Doğru bildiklerini yazamadıktan sonra, kalem tutmanın anlamı yok."