RedHack Valilik Sitesine Mesaj Koydu. İşte O mesaj !

RedHack Valilik Sitesine Mesaj Koydu. İşte O mesaj !

İstanbul Valiliği hacklendi

TAKSİMİ BAYARAMA YASAKLAMIŞTI

Başbakanın talimatıyla 1 Mayıs’ta Taksim’i emekçilere yasaklayan, İstanbul Emniyeti ile birlikte kentte olağanüstü hal ilan eden, onlarca kişinin işkenceden geçirilmesine, yaralanmasına ve gözaltına alınmasına neden olan, son olarak da faşizmi İstiklal Caddesi’ni basın açıklamalarına kapatarak gösteren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya RedHack’ten yanıt geldi. RedHack, İstanbul Valiliği’nin sitesini hackledi ve siteye yazdığı mesajda İstanbul valisine yönelik ağır sözlerde ekleyen Redhack'in mesajı şu şekilde.

"HERKES MUTSUZ VALİ MUTLU" NOTU EKLEDİLER
 
RedHack, İstanbul Valiliği’nin yanı sıra huseyinavnimutlu.com ve istanbulajansi.com adreslerini de kullanılmaz hale getirdi.
 
VALİLİK SİTESİNE KOYDUĞU MESAJ 



Valiliğin sitesini hackleyen RedHack’in bıraktığı mesaj şöyle:
 
Bu eylemi basta 6 Mayis’ta fa$izm tarafindan hunharca katledilen 3 Fidanimiza, yani  Deniz Gezmis, Huseyin Inan ve Yusuf Aslan, 18 Mayista katledilen Ibrahim Kaypakkaya  basta olmak uzere, tum DEVRIM sehitlerine ve 2013 1 Mayis’inda kahramanca direnen ve bedel odeyen isci sinifimiza, dostlarimiza, kahraman proletarya’ya armagan ediyoruz..
 
1 Mayıs Emekçinin bayramıydı değil mi?
 
Halk içindi değil mi tüm bayramlar?
 
“Bütün dünya buna bir inansa, hayat bayram olsa / İnsanlar el ele tutuşsa, birlik olsa” bunu bile komünizm propagandası saydınız yıllarca.
 
Doğrudur: Bu şarkının sözleri bir komünizm propagandasıdır. Çünkü farklı bir yaşam, sadakana kömürüne muhtaç olmadan yaşanacak bir yaşam mümkündür.
 
Çukur, inşaat bahanesiyle işçinin emekçinin bağımsızlık ve dayanışma günü olan 1Mayıs’ı #İleriFaşizm ile bastırmaya çalıştınız.
 
Bizi mi çukurdan koruyorsun, çukuru mu bizden? Neden arabasıyla otoyolda çukura düşüp ölen aileyi korumayı düşünmeyen sen bu #HASASsssssiYYet ‘i gösteriyorsun işçi sınıfına?
 
Yıllar yılı Newroz ateşi yakılan meydanlar çukur muydu, Anıtkabir’in önü çukur muydu, çukur muydu büyük önder Kaypakkaya’nın yasaklanan mezar başı?
 
Söylemiştik #ODTÜ’de “Yıllardır halkına karşı örgütlenmiş bir devlet pratiği vardır; isyan etmek meşrudur”
 
Radyolardan söylemiştik “bu ülkenin sahibi haşere gibi halkının üzerine kimyasal silah niyetine gaz sıkanlar değildir”
 
#YeşilÇarlık ‘ın ordusu ve devletin sembolü haline gelmiş olan polisin yaklaşımı orta yerde durdu ve durmaya devam ediyor.
 
Dini bayramlarda köprü, otoyol, şehir içi ulaşımını ücretsiz hale getirenlerin emek ve emekçiye bakışını tüm ülke gördü.
 
Çıkıp Esad “Türk hükümeti halkına zulmetmektedir, buna sessiz kalınabilir mi?” dese diyecek sözün var mı onursuz!
 
Netanyahu çıkıp “West Bank’teki çatışmalara söz söyleyen Sn.Erdoğan’ın İstanbul’una bakınız” dese ne diyeceksin hayasız!
 
Uluslararası Olimpiyat Komitesi “Bridge Together diyorlardı, bunlar bayram bile kutlamayı bilmiyorlar yahu” dese?
 
Çıkıp kurum kurum kurulduğun ekonomik başarının balon olduğunu bilen işçiler, 16 yaşından küçüklerin ölüm riski olan işlerde çalışmasının önünü açan kanunlarını fark edip isyan edenler, maden göçüğünde kalan kocasının cesedi için Şili hükümetinden yardım isteyen o gözü yaşlı kadın, 10 yılda hayatını kaybeden 12.000′den fazla işçinin aileleri birleşirlerse diye korkuyorsun değil mi?
 
Korkmakta haklısın… Birleşiyorlar, birleşecekler emin ol… Demokratik haklarını, insan onuruna yakışır yarınları 1Mayıs’a hapsetmeyecekler artık… Her gün bir devrim coşkusuyla yaşanacak
 
Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak, tüm nehirler #DENİZ’lere akacak
 
#6MAYIS DENİZ’in eceli değil, ezelidir. Süleyman DEMİREL’in idam oylamasında ayağa fırlayarak”EVEEEET”  diye bağırmasını, yan sıralardaki CHP2lilerin yarısından çoğunun o EVET’e el kaldırmasını unutmadık, UNUTMAYACAĞIZ
 
ÇÜNKÜ; BU ÇELİK ALDIĞI SUYU HİÇ UNUTMAYACAK
 
En gelişmiş 17.ekonomiyim diyorsun ya hani; bıraktık o ekonomiyi var eden elleri hiçe saymanı, 18. en büyük ekonomi olan Hollanda’nın toplam nüfusu kadar insan “sürekli yoksul” kategorisinde senin TÜİK’e göre.
 
Türban eylemlerine de aynı şekilde müdahale etmediğin için teşekkür ederiz. Çünkü özgürlükler adına destek için bizler de oradaydık.
 
Nasıl ki Hanif müslümanlar; dinini AVM inşaatlarına sermaye sınıfına kurban etmeyecek kadar samimi, anti-kapitalist müslümanlar emeğe saygı için bugün meydanlardaydıysa bizler de oradaydık.
 
Hani arkanda 20 milyonu aşkın seçmenin vardı? Sadece 50 bin kişiydik… Çok mu korktun?
 
“Korkunun ecele faydası yok” Japon atasözü mü sanıyorsun?
 
1 Mayıs hiç bir zaman mehter marşıyla kutlanmadı, kutlanmayacak!
 
Sen şimdi bu ülkenin kaynaklarını HALK için Mİ? , turizm tanıtma, kaynaşma, barış için mi harcamış oldun#ŞizofrenikSultanBozması?
 
Sen bu tutumunla ” halkın manevi değerlerini aşağılama” suçu işlemiş olmadın değil mi?
 
Kendini kandıranlar….Boyunsuz Canavar ancak masallarda olur diyenler İçişleri bakanı’na bakmalıdır.
 
İstanbul halkı “Hüseyin Avni MUTLU ama biz MUTSUZuz” derken #İleriDemokrasi’ni al da git be yezit
 
Zaten Diyarbakır’daki işkence ve tecavüzleri yüzünden 71908/1 başvuru numaralı AİHM kararı ile mahkum edilmiş Sedat Selim AY’ı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü yapan bir iktidara güvenip inanmaya devam edenlerdir zulmü inşa edenler
 
Andolsun! Ahdettik, vefa ettik teslimiyetin ve köpekleşmenin yeni adı #NURCU-NAZİ’nizi yıkmaya
 
Kanlı 1Mayıs’lardan, kârlı bir 1Mayıs’lara evrilen bu düzen yıkılacak
 
#ÇayanBirben’i, #MetinHoca’yı katlederken kullandığın gaz unutulmadı, bugün de unutulmayacak
 
Son söz sırtlan gülüşlü faşist/islamofaşist #GazcıKardeşlere gelsin
 
Soykırım denince çatılı kaşlarınız , Sol-Kırım denince yüzünüzdeki tebessüm…. SOLacaktır…
 
#DilanAlp, #İbrahimAkal #SerdalGül #FehmiOranMeşe #MeralDönmez #ZaferYolcu nun hesabı sorulacaktır.
 
Dünyanın en büyük metropollerinden birinin tüm ulaşımını kesmeyi, köprüleri geçilmez kılmayı marifet sayıyorsunuz ya hani; BİZ O KÖPRÜLERİ ÇOKTAN ATTIK !
 
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir ,
 
Tektir ile uslanmayanın hakkı #REDHACK’tir.
 
Hak yiyen Hack yer!
 
Halk icin Hack
 
Yaşasın Devrimci Dayanışma ve onun urunu
 
#REDHACK