RedHack Türkiye'yi Halk TV'ye kitledi!

RedHack Türkiye'yi Halk TV'ye kitledi!

RedHack Halk TV’de katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Reyhanlı belgelerini RedHack’e sızdırdığı iddiasıyla tutuklanan Utku Kalı’nın kendileriyle ilgisi olmadığını belirten RedHack, “Olsaydı o gözaltındayken ona neler olduğunu nereden biliyorduk?” diye sordu.
 
RedHack’in bu açıklamasının ardından Melih Gökçek de boş durmadı. Gökçek Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda RedHack üyelerinin kimliklerinin tespit edildiğini iddia etti.

“RedHack Reyhanlı dökümanlarını Er Utku'dan almadığını söylemiş. Bence tutuştular. Bunlar erin kendilerini ifşa etmesinden paniklemiş.”
 
“Erin ihbar etmesi halinde perişan olacaklar. Telaşla ön almaya çalışıyorlar. Çare yok siz de hesap vereceksiniz.”
 
Şu anda The RedHack'in kimler olduğu tespit edilmedi mi diyorsunuz? :) Siz bugüne kadar Melih'in hangi söylediğinin boş çıktığını gördünüz? Sabırla koruk helva olur demiş atalarımız. Birazcık daha sabır…” ifadelerini kullandı.
 
Ancak kullanıcılar daha ne kadar sabredecek onu kestirmek güç çünkü Melih Gökçek RedHack’e “Sizi bir aya yakalatmazsam şerefsizim” diyeli tam 458 gün oldu.

Melih Gökçek'in RedHack'e olan bu öfkesinin altında da kızıl hackerların Gökçek'in başkanı olduğu büyük şehirle ilgili açıklamaları yer alıyor. Bugünkü yayında da Melih Gökçek'in Ankara'nın en yaşanılabilir kent olduğuna dair tescillendiği yönündeki iddiasının da asılsız, o tescil belgesinin de sahte olduğu ifadesi yinelendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en borçlu belediyesi olduğunu belirten RedHack, "Ankara'nın dünya üzerinde kırk tane kardeş şehri var, hepsinden de daha çok borcu var." ifadelerini kullandı.
 
TUNCAY ÖZKAN KARARI 

Yayında Ergenekon kararlarına da değinen RedHack, Tuncay Özkan’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını haksız bulduğunu belirterek, "Tuncay Özkan F tiplerine kral dairesi demesine rağmen, bize karşı yazmasına rağmen ona haksızlığa göz yumamayız" dedi.