RedHack Egemen'i 'Bağış' lamadı

RedHack Egemen'i 'Bağış' lamadı

Kızıl hacker grubu RedHack, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen AB Bakanı Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen belgeleri yayınladı.



Kızıl hacker grubu RedHack, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen AB Bakanı Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen belgeleri yayınladı. 18 belgeyi TOR adı verilen server üzerinden yayınlayan RedHack sayfaya yeni belgelerin de ekleneceğini duyurdu. RedHack'in resmi twitter sayfasından yaptığı duyurunun ardından söz konusu belgelerin yayınlandığı adres yopunluk nedeniyle kilitlendi.


İşte o belgeler

Belge1

İnceden...



***



Belge2
 
Bağış Ailesi 2012 yılı gelir toplamı

 

 

***

Belge3

Hilton’da gelsin viskiler gitsin şaraplar

Egemen Bağış, 12 ile 16 Nisan 2013 tarihlerinde (Kutlu Doğum Haftası olduğu sırada) Londra’da Hilton Oteli’nde kalıyordu. O hafta attığı birçok twit de Kuran’dan ayetler ve hadislerden örnekler kullandı.

Hilton Oteli’nin faturasında ise MINIBAR harcamaları dikkatimizi çekti. Özellikle 12 Nisan 2013 tarihindeki MINIBAR kullanımını Hilton Oteli’nin fiyat listesiyle karşılaştırdık ve alkolsüz en pahalı içeceğin 5.50 pound olduğunu öğrendik. Faturaya bakınca anlaşılan o ki,  Egemen Bey bir yandan ayetli hadisli twit atarken diğer yandan viskilerle şarapları karıştırıyormuş. 43 pound’luk (130 TL) içkinin markasını merak ettik doğrusu.