Redhack Diyanet Sitesine Günah Silme sayfası Açtı

Redhack Diyanet Sitesine Günah Silme sayfası Açtı

Redhack bugün Sivas Katliamı nedeniyle bir açıklama yapmıştı. Açıklamanın ardından Diyanet'i hackledi.Redhack, Diyanet İşleri Veri Bankası, Diyanet Hizmetleri paneli şifrelerini de takipçileriyle paylaştı.

Redhack Sivas nedeniyle Diyaneti hackledi


Kızıl hackerlar Diyanet İşleri’nin sayfasını hackledi. RedHack eylemin gerekçesini twitter sayfasından şu şekilde açıkladı: “Bu eylem, 5 yıldızlı otellerde iftar yapıp 3 yıldızlı otellerde insan yakanlara cevaptır! Müslümanları AKP tetikçisi Diyanet temsil edemez!”

RedHack’in verdiği kullanıcı adı ve şifreyle sisteme girenler “Biz insan yakmasını çok iyi biliriz- AKP”, “Direndiyanet” "Diyanet kusura bakma ayakkabıyla girdim” “Ethem Sarısülük ölümsüzdür” gibi başlıklar eklediler.

RedHack Sivas Katliamı’nı protesto etmek için Diyanet İşleri sitesinin veri bankası ve din hizmet bölümlerinin kullanıcı adı ve şifrelerini açıkladı. RedHack daha öncesinde de 29 Ekim 2012 tarihinde siteyi hacklemiş, sitenin ana sayfasına “Cuma’da hak yersen, bayramda hack yersin. Ne NURcuvazi ne burjuvazi bizleri durduramayacak” mesajını bırakmıştı.