REAL MADRİD YILDIZ OYUNCUSUNUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

REAL MADRİD YILDIZ OYUNCUSUNUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Real Madrid'de, 4-0'lık Atletico Madrid bozgunu sonrası Cristiano Ronaldo'nun doğum günü partisine katılan futbolcular arasında operasyon başladı.

Real Madrid'in, geçtiğimiz cumartesi günü ezeli rakibi Atletico Madrid'e 4-0 gibi tarihi bir farkla yenildiği maçtan sonra, Cristiano Ronaldo'nun doğum günü partisi düzenlemesinin yankıları sürüyor. Takımda İspanyol olmayan futbolcuların çoğunun bu partiye katılıp saatlerce eğlendiğinin ortaya çıkması, eflatun beyazlı taraftarların öfkesini daha da artırırken, bugün şok bir gelişme yaşandı.

BİR DAHA REAL MADRID FORMASI GİYEMEYECEK

Olayları değerlendirmek üzere olağanüstü toplanan Real Madrid Yönetim Kurulu, Ronaldo'nun partisine katılan futbolculardan Sami Khedira'nın biletini kesti. Alman Milli Takımı oyuncusu olan Khedira, sezon sonuna dek Real Madrid forması giyemeyecek. Atletico Madrid maçında sakatlanan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Khedira'nın, sakatlandığı günün akşamında böyle bir eğlenceye katılmasının yönetimi çok kızdırdığı belirtildi.

KHEDIRA BİR ALMAN KULÜBÜYLE GÖRÜŞÜYOR

Real Madrid'le ilgili bu şok iddiayı ortaya atan İspanyol 'Cadena Ser' radyosunun muhabiri Jose Ramon de la Morena, "Khedira'nın bir daha Real Madrid forması giymemesine karar verildi. Ayrıca onun gelecek sezon için bir Alman kulübüyle görüştüğünü biliyorlar" dedi. 

Sami Khedira, devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı