RASTGELE ATEŞ SONUCU 2 YARALI!

RASTGELE ATEŞ SONUCU 2 YARALI!

Rastgele Ateş Açtı, 2 Kişiyi Yaraladı

Diyarbakır'da; kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yoldan geçenlerin üzerine tabancayla ateş açtı, biri kadın 2 kişi yaralandı. Polis, saldırganı yakalamak için kentteki operasyonlarını sürdürüyor.

DHA'nın haberine göre olay; merkez Yenişehir İlçesi, Şehitlik Semti, 38'nci Sokak'ta, akşam saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre; yolda yürüyen bir kişi, aniden belindeki tabancayı çıkarıp rastgele etrafa ateş açmaya başladı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Garip Güler ile Erdal Doğan yaralandı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarken, ensesinden ağır yaralanan Erdal Doğan ile kolundan yaralanan Garip Güler, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Polis, olay yerinde inceleme yaparken, yaklaşık 150 metre uzaklıkta bulunan 41'inci sokak üzerinden de silah sesleri geldi. Çelik yeleklerini giyen polisler, silah seslerinin geldiği sokağa girerek saldırganı yakalamak için operasyon başlattı. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunların sokak içindeki araçlara isabet ettiği görüldü. Bölgedeki Mobese ve güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı