Rasim Ozan: Şike Davasında Anlaşmalar ile Kurtarılan Külüpler Var!

Rasim Ozan: Şike Davasında Anlaşmalar ile Kurtarılan Külüpler Var!

Rasim Ozan Kütahyalı dün gece ki Beyaz TV de yayınlanan Derin Futbol programında müthiş bir ifşaata imza attı!

 
Rasim Ozan Kütahyalı dün gece yayınlanan derin Futbol adlı programın sonlarına doğru söylediği sözlerle Futbol dünyasında şok yaratacak açıklamalarda bulundu..Kütahyalı kimi illegal anlaşmalar ile bazı takım ve yöneticilerinin davadan ceza almadan  kurtarıldığını iddia etti..Bilindiği gibi haklarında bir çok delil olmasına rağmen Trabzonspor yöneticileri üstelik YANLIŞ kararlar ile beraat ettirilmişti..

Bu gece beyaz TV'de yayınlanacak derin Futbol adlı programda açıklamalarını detaylandıracağını söyleyen programcılar konuyu bu sözlerle bağladı..

İşte O sözler:

ROKütahyalı:

Bazı Kulüpler ve Yöneticiler de Güme Gidebilir! Yeniden yargılama derken, O dönem kimi anlaşmalarla Kurtulanlar da Gidebilir !

Ahmet Çakar:

Sen bu konuları biliyordun da o zaman neden konuşmadın? Oğlum Sen ne biçim bir adamsın?

ROKütahyalı: 


Bilmiyordum! Biliyorduysam Namerdim! 

İşte O Konuşmalar! 





Rasim Ozan Kütahyalı'nın yapılan gizli anlaşmalar ile kurtarıldığını üstü kapalı sözlerle açıkladığı kulüp Trabzonspor.Eğer yapılan bir anlaşma varsa Rüşvet davasında Erdoğan Bayraktar'ın oğlunun serbest bırakılmasından sonra başbakan'ı istifaya davet etmesi çok daha büyük bir anlam kazanacak!.. Bilindiği gibi Bayraktar spor kamuoyunda 'İNCECİ BAKAN' olarak ta biliniyor.. 

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor yöneticisi Nevzat Şakar ile Mithat Halis arasındaki Ankaragücü maçı öncesi yapılan 'Okumalı Üflemeli' görüşmeler sözde şike mahkemesi tarafından teşvik amaçlı şike görüşmesi olarak KABUL edilmiş, fakat Mithat Halis'in futbolculara bu amaçlı görüştüğü tespit edilemediğinden bahisle beraat ettirilmişti.. Oysaki Mithat Halis o dönem Ankaragücü'nde oynayan Sestak ve Sapara'nın menajeri olarak Muktedir kişiydi, yani Mithat Halis ile konuşmak teşvik suçu için yeterliydi..

Üstelik Aynı Mahkemede Sami Dinç'in menajer Milan ile bir alacak davası hakkındaki görüşmesi bile suç için yeter sayılmıştı ve Milan'ın kendi Futbolcusu ile görüştüğünün belgelenmesine gerek duyulmadan Fenerbahçe kanaatle suçlu ilan edilmişti..Kaldı ki Halis üstelik daha dava açılmadan soruşturma aşamasında Trabzonspor'a bu futbolcularla birlikte 7-8 futbolcu transferi yaptırarak hatırı sayılır bir maddi menfaat de sağlamıştı.. Bu transferlerin  hepsi de kamuoyunun gözü önünde olmuştu..

Aynı mahkemenin aynı hukuk kuralları ile baktığı bir davada bir kulüp suçlu diğer kulüp suçsuz ilan edilebilmiştir..

Şimdi Spor Kamuoyu 'Bunları Madem Biliyordun, Neden Söylemedin' diyenlerin programını seyrederek bu açıklamaları yapıp yapamayacaklarını görecek ve  Dilsiz Şeytan olup olmadıklarının kararını verecek!

Bu konuların gündeme gelmesi; Trabzonspor taraftarının bitmek bilmeyen 'Emek Hırsızı' yaftalarına bir nebze olsun son verir ve belkide Türk Futbolunun  eski huzurlu ve barış dolu günlerine kavuşmasına vesile olunur..

Cengiz Yıldız










































Kaynak:Haber Kaynağı