RAMAZAN ŞENLİĞİ KANA BULANDI

RAMAZAN ŞENLİĞİ KANA BULANDI

Şenlik alanında gezen 27 yaşındaki Ali Kayserilioğlu ve kardeşi 22 yaşındaki Recep Kayserilioğlu daha önceden aralarında husumet bulunan 25 yaşındaki Oğuzhan B. ile karşılaştı.

KARAMAN’da ramazan şenliklerinin yapıldığı alanda meydana gelen 2 kardeş bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis olaydan sonra kaçan zanlı Oğuzhan B.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ

Olay, saat 23.05 sıralarında Ramazan şenliklerinin yapıldığı eski devlet hastanesi bahçesinde meydana geldi. Şenlik alanında gezen 27 yaşındaki Ali Kayserilioğlu ve kardeşi 22 yaşındaki Recep Kayserilioğlu daha önceden aralarında husumet bulunan 25 yaşındaki Oğuzhan B. ile karşılaştı. Burada tartışmaya başlayan taraflar kısa sürede kavgaya etti. İddiaya göre Oğuzhan B., yanında taşıdığı bıçakla Ali ve Recep Kayserilioğlu kardeşleri bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

KARDESLERDEN BİRİNİN DURUMU CİDDİ

Recep Kayserilioğlu başından yaralanırken, ağabeyi Ali vücudunun 4 ayrı yerinden yaralandı. Yaralı kardeşler olay yerine çağırılan ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Ali Kayserilioğlu’nun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis şüpheli Oğuzhan B.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı