RAHMİ KOÇ'TAN ÇALIŞANLARINA DUYGUSAL MEKTUP

RAHMİ KOÇ'TAN ÇALIŞANLARINA DUYGUSAL MEKTUP

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç’un ölümünün üzerine çalışanlarına ve bayilerine bir mektup gönderdi.

Duygu dolu mektubu kaleme alan Rahmi Koç bayi ve çalışanlarına “Ben oğlumu siz de liderinizi kaybettiniz. Ülkemiz büyük bir değerini yitirdi’ dedi. Koç Ailesi ve Koç Topluluğu Şirketleri, ayrıca ‘acılarını paylaşan ve sahiplenen Türk halkına’ bugünkü ilanlarla teşekkür etti.

Rahmi Koç’un mektubu şöyle:

“Değerli çalışanlarımız ve bayilerimiz, Sevgili Oğlum, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa V. Koç’un aramızdan ani ayrılışının acısı içindeyiz. Kaybımızın büyüklüğünü sanırım günler geçtikçe daha da çok hissedeceğiz. Ben evladımı kaybettim, sizler liderinizi kaybettiniz, Ülkemiz büyük bir değerini yitirdi.

Mustafa V. Koç hayatı boyunca dedesinin “Ülkem Varsa Ben De Varım” sözüne bağlı kalarak yaşadı. Ülkemizin çıkarlarını hep ön planda tuttu. Sadece Topluluğumuzu büyütmekle kalmadı, hedeflerimizi yükseltti, hayallerimizi yeşertti, sosyal meseleler için çözümler üretti. Bu yolda ne kadar başarılı olduğunu vefatının ülke çapında yarattığı dayanışma ruhuna bakarak da görmek mümkün. Onun arkasından tüm Türkiye, tam da Mustafa’nın görmek istediği şekilde, tek yürek oldu.   Bu süreçte siz çalışanlarımız ve bayilerimiz benzersiz bir dayanışma örneği gösterdiniz.  Kiminiz şahsen taziyeye geldiniz, kiminiz mesajlarınızla, dileklerinizle, çelenk bağışlarınızla, kiminiz de göz yaşlarınızla, sessizce onu düşünerek, hissederek ve hissettirerek yanımızda oldunuz. Ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu en zor zamanda bir kez daha ortaya koydunuz.

Eğer bu büyük acıya dayanabiliyorsak bunu sizin varlığınıza da borçluyuz. Bunun için hepinize yürekten teşekkür ederim.

Bundan böyle bize düşen görev; onun ilkelerine sahip çıkarak, adını en güzel şekilde yaşatmaktır. Onun yolunda, onun duruşuyla yürümeye devam etmektir.  Hepimizin başı sağ olsun.”

Rahmi M. Koç   

MUSTAFA KOÇ İÇİN MEVLİT OKUNDU

Diğer yandan Vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için mevlit okutuldu.

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç, Divan Otel'de taziyeleri kabul etti. 

İş, siyaset, sanat ve spor dünyasından pek çok isim, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a ve aileye, başsağlığı dileklerini iletti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Cem Boyner, eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Faruk Süren, sanatçı Türkan Şoray ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna aileye taziye ziyaretinde bulunanlar arasında yer aldı. 

TAZİYELER SONA ERDİ
Ailenin desteklediği engelli çocuklardan ihtiyaç sahibi ailelere kadar geniş bir kitle taziye için Divan Otel'e geldi. Zaman zaman kapıda sıra oluşturularak kabul edilen ziyaretçiler, aileye başsağlığı dileklerini iletti. 
Öte yandan, Koç ailesi tarafından, Mustafa Koç için mevlit okutuldu.

Bu arada, Divan Otel'deki taziye kabullerinin sona erdiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı